Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett?
Van egy ismerősöm, egy kedves, intelligens lány. Elkezdett közeledni felém. Sokat beszélgettünk, mindig nevetett a vicceimen és a beszélgetések közben folyton mosolygott. Szedtem neki egyszer egy szép szál virágot és azt rögtön ki is tűzte a hajába. Még arra is megkért, hogy fessem ki a kezén a körmét és vegyem fel azt a pólót, aminek ugyanolyan színe van, mint annak, ami az övé. Mintha azt üzente volna nekem, hogy tetszek neki. Én is megmondtam neki, hogy szimpatikus nekem, erre csak mosolygott és semmit sem válaszolt. Vettem a bátorságot, rá 2 hétre elhívtam egy moziba. Innentől kezdve elkezdte tartani a távolságot és minden kapcsolatot megszakított. Nem vagyok erőszakos típus, így többször nem kérdeztem meg. 15/F
U.i.: Normális válaszokat szeretnék kapni.
Veled festette a körmét?
Nem sértésből,de nem lehet,hogy egy meleg barátot akart?
Beszéld meg vele,az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!