Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belemennétek vagy ez már durva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek vagy ez már durva?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy egy barátom (haver, nem a pasim) és többször suzokott bókólni meg mondta h most engem "fűz", de nem akarok még tőle komoly kapcsit mert egy suliba járunk. De most ballagunk majd el. Én szűz vagyok ő már nem de már vágyok a szexre és mondta h velem csinálná, de itt mondta h lehet más is ..petting pl.

Szerintetek bele menjek egy pettingbe mert nagyon vágyom már arra h érezzem h vki törödik velem és hiányzik az h vkihez oda"simuljak" vagyis bújjak.

Ti mit gondoltok erről?:S

17/L bocsi a kicsit gyerekes fogalmazásért

2009. szept. 19. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

szerelem nélkül semmit sem ér.. megbánnád, szerintem

19/F

2009. szept. 19. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
hát nem hinném h az elsőt egy olyan valakivel kellene megtenned akibe nem vagy szerelmes.
2009. szept. 19. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

én ilyet olyan lánnyal csinálok csak, akit "megdugnék és viszlát". Szerintem ne csináld, találsz majd magadnak palit, akivel elleszel, pláne, ha jól is nézel ki...

üdv, 18F

2009. szept. 19. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerelem nélkül készen állsz rá akkor tedd meg. De később ne legyen az, hogy ja megbántam, hogy egy ilyen fickónak adtam oda a szüzességem. Amúgy meg a megfogalmazással vannak gondok. Jó lenne ha inkább előbb a fogalmazásodon változtatnál. Értelmesen. Vagy már a suliban nem tanítanak ilyet?
2009. szept. 19. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
sztem a pettingtől felizgulhat úgy a fiú, hogy aztán majd többet akar... Szerintem is inkább szerelemből legyél valakivel, nem kell elsietni.
2009. szept. 19. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:) most már nincs kétségem afelől, hogy ne tegyem meg, megvárom azt akibe szerelmes is leszek, csak már nagyon hiányzik a szerelem az életemből:( de ha jobban elgondolkodok akkor valószínűleg megbánnám

kedves 4. válaszoló! nem tudom mért kellett letámadnod a fogalmazásomért, mert külön elnézést kértem, csak nem szerettem volna hogy esetleg a srác rám ismerjen mert ő is olvassa ezt az oldalt ha jól tudom

2009. szept. 19. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
pedig azt hiszem,h sikerült rád ismernem.. de nem haragszom érte..
2009. szept. 20. 01:34
 8/10 anonim válasza:
Az első alkalomnál szerelemből legyen, utána mehet nyugodtan az érzésért ;P 15/F
2009. szept. 20. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
hát utolsó, látszik,h még gyerek fejjel gondolkozol... nem sokat ér sztem szeretet nélkül,habár még nem próbáltam..
2009. szept. 29. 12:50
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

én is bizonytalan vagyok de ugyanakkor vágyok egy kis testi kapcsolatra :S majd eldől mi lesz:)

2009. szept. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!