Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek vagy ez már durva?
Szóval az van, hogy egy barátom (haver, nem a pasim) és többször suzokott bókólni meg mondta h most engem "fűz", de nem akarok még tőle komoly kapcsit mert egy suliba járunk. De most ballagunk majd el. Én szűz vagyok ő már nem de már vágyok a szexre és mondta h velem csinálná, de itt mondta h lehet más is ..petting pl.
Szerintetek bele menjek egy pettingbe mert nagyon vágyom már arra h érezzem h vki törödik velem és hiányzik az h vkihez oda"simuljak" vagyis bújjak.
Ti mit gondoltok erről?:S
17/L bocsi a kicsit gyerekes fogalmazásért
szerelem nélkül semmit sem ér.. megbánnád, szerintem
19/F
én ilyet olyan lánnyal csinálok csak, akit "megdugnék és viszlát". Szerintem ne csináld, találsz majd magadnak palit, akivel elleszel, pláne, ha jól is nézel ki...
üdv, 18F
nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:) most már nincs kétségem afelől, hogy ne tegyem meg, megvárom azt akibe szerelmes is leszek, csak már nagyon hiányzik a szerelem az életemből:( de ha jobban elgondolkodok akkor valószínűleg megbánnám
kedves 4. válaszoló! nem tudom mért kellett letámadnod a fogalmazásomért, mert külön elnézést kértem, csak nem szerettem volna hogy esetleg a srác rám ismerjen mert ő is olvassa ezt az oldalt ha jól tudom
köszönöm a válaszokat:)
én is bizonytalan vagyok de ugyanakkor vágyok egy kis testi kapcsolatra :S majd eldől mi lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!