Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen csúnyák, unalmasak és buták a magyar lányok? És miért mondogatják, hogy a magyar nők szépek, mikor nem is?
Tudom, hogy úgyis töröltetik a sértődött lányok, de pár véleményre addig kíváncsi vagyok.
Eddig azt hittem, hogy a lányok általában ilyenek, de mikor megismertem külföldi lányokat, teljesen megváltozott a véleményem. Rengeteg hobbijuk van, lehet velük beszélgetni mélyebb témákról is, nem elhízottak, nem úgy öltözködnek, mint egy prosti, nem kikentek, nincsenek tele gusztustalan tetkókkal meg piercingekkel, és főképp nem úgy viselkednek, mint egy 10 éves kislány meg egy matróz keveréke.
Ez a neveltetés miatt van? Vagy ilyen lenne a magyar kultúra? Szerintem ez a szint, ami nálunk van, inkább Ukrajnára meg Oroszországra jellemző, ahol echte prostituáltnak nevelik a nőket.
A rondabúziszűzvagynemismeredanőket hülyeségekre meg nem reagálok, sajnos volt szerencsém megismerni rengeteg lányt, hogy széles rálátásom legyen a valóságra, és nem vagyok igénytelen.
Eddig itthon úgy ment az ismerkedés, hogy erőltetett, felszínes, unalmas beszélgetésekbe kellett kezdeni, meg adni kellett volna a tipikus manipulatív macsót, miközben egyértelműen ott volt a levegőben, hogy minden a külsőről szól és csak dugás lenne belőle.
Most meg nem hogy beszélgetni lehet velük, szépek, érdekesek, de annyira nem nagyképűek, hogy még kezdeményezni is tudnak! És ott tényleg egyenlőség van a nők és férfiak közt, nem ez az álfeminista kettősmérce, ahol a követelőző hárpiák elférfiasodnak, de elvárják hogy középkori romantikával kezeljék őket.
Szóval ha valaki unja a magyar lányokat, ajánlom is külföldre menni, vagy külföldivel ismerkedni. Meg mondjuk külföldön a családalapítás másik fontos eleme, a pénz is megvan.
Nem mondom, hogy minden külföldi országban mindenhol jó élni és minden lány értelmesebb, de arányaiban sokkal jobb.
"a magyar lányok nagyon szépek, de tény, hogy nagy részük iszonyatosan buta, lusta és számító! a külföldi lányokat szerintem sokan (köztük én is) azért találják vonzónak mert egzotikusak és próbálunk abban hinni, hogy a mentalitásuk kevésbé "hazai", kevésbé illenek rájuk a már az előbb említett tulajdonságok. "
Ez nem hit, hanem tapasztalat kérdése.
"mert nem voltál még az országon kívül, azért. én kamionozok, alig várom hogy hazaérjek, hogy végre nőt lássak, ne csak beltenyészeti múmiákat."
Igen, azt sok kamionos mondja, hogy pl az ukrán lányok is szépek, csak ismertem pár ukrán lányt, és tudom hogy milyen a jellemük mellé. Nem akarlak megsérteni, de a kamionosokról általában nem az igényes férfi jut eszébe az embernek. Ezt is tapasztalatból mondom.
A többire nem reagálok, értelmetlen, nem is akarok meggyőzni senkit. Sőt. Sok szerencsét a magyar lányokhoz.
hát milyen lányokkal ismerkedtél?:D rengeteg olyan csajt ismerek, akikre igaz, amit a külföldi lányokról írtál, többek közt rám is de úgysem hiszed el :D
amúgy én is utálom az erőltetett felszínes beszélgetéseket :D
"Eddig itthon úgy ment az ismerkedés, hogy erőltetett, felszínes, unalmas beszélgetésekbe kellett kezdeni, meg adni kellett volna a tipikus manipulatív macsót, miközben egyértelműen ott volt a levegőben, hogy minden a külsőről szól és csak dugás lenne belőle."
Ha alapból így állsz hozzá valakihez, akkor ő is eszerint fog viszonyulni hozzád, és ezt az arcát fogja mutatni feléd. Önbeteljesítő jóslat.
Én sok intelligens és vonzó magyar lánnyal találkoztam az elmúlt években, akikkel értelmesen beszélgetni is lehet.
Sok pontban egyet értek a kérdezõvel.
Különösen a "játszanom kellett a manipulatív macsót" résszel.
A gimi tele volt az ilyenekkel, elég rossz kép alakult ki belõlem a nõkrõl. De aztán az egyetemen meg már csak normális csajok voltak :). Szóval én hagynám az ilyen általánosításokat. A jóisten mindenhova szórt segggfejeket, igaz néhány helyen megbillent a keze :D
Nekem pontosan ilyen tapasztalataim vannak a fiúkkalférfiakkal, akikkel eddig találkoztam: vagy csúnyák, vagy/és buták vagy/és erőszakosak, vagy/és csak ki akarnak használni, vagy ha szépek, okosak, kedvesek és tisztességesek, akkor: 1. Már biztos , hogy van valakijük
2. Meggyőződéses agglegények
3. Én nem jöttem be nekik
Egyébként valószínűleg azért látod így, mert a legtöbb lány ilyen a környezetedben, és a fiúk is hasonlóak: trágárak, teli vannak tetkóval, nem tanulnak.
Ez egyre inkább jellemző a mai fiatal generációra, oka a demotiváltásg. Ezek a szerencsétlenek hiába tanulnának, úgyse lesz jó állásuk, a mostani perspektíva nekik annyi: vagy diplomával vagy diploma nélkül söpröd az utcát vagy takarítasz.
Külföldön azért motiváltabbak, mert az ottani kormányok jobban megbecsülik állampolgáraikat, így a fiataljaikat is. Segítik őket, hagyják, hadd érvényesüljenek. Ez még az arab államokra is igaz, még a lányoknak is biztosítják újabban, hogy tanulhassanak. Ez az "álfeminizmus" dolog meg azért van, mert a magyar folklór olyan, hogy "pénz számolva, asszony verve jó." Tehát a férfi sokszor még mindig egy családban a basa szerepét játssza, és igen gyakori megveri a nőt, és vagy nem engedi dolgozni, vagy ha engedi is, elszedi a pénzét és elissza. Mivel egyre több a diplomás nő, ők inkább megkövetelik, hogy bánjanak velük rendesen.
Te kedves kérdező, diplomás vagy, és beszélsz pl.. idegen nyelveket?
"Nekem pontosan ilyen tapasztalataim vannak a fiúkkalférfiakkal, akikkel eddig találkoztam: vagy csúnyák, vagy/és buták vagy/és erőszakosak, vagy/és csak ki akarnak használni, vagy ha szépek, okosak, kedvesek és tisztességesek, akkor: 1. Már biztos , hogy van valakijük
2. Meggyőződéses agglegények
3. Én nem jöttem be nekik "
:)
csúnyák, ja. a kutatások szerint a nők a férfiak 80%-át átlagon aluli kinézetűnek találják. ekkora beképzeltség és ilyen irreális elvárások mellett nem csoda, h te is csúnyának látsz sok férfit. Magyarországon a kövér buta nők zöme és csak 10/10 férfival hajlandó szóba állni.
érdekes, h ennyi buta férfit látsz. nem akarlak megbántani, de pont azt látom, h a nők nagy része elég buta. hiába végeznek el ilyen-olyan szakot. rengeteget fórumoztam az utóbbi időben, és még a több diplomás, magukat értelmiséginek nevező nőknek is borzasztó gyenge a szövegértése és felfogóképessége, sokszor pár sor megértése és gondot okoz nekik, magyarán attól, h tudnak magolnak, még buták maradnak, hiába olvasnak, ha nem értik.
a statisztikák szintén megerősítik ezt: az átlag IQ nagyjából megegyezik, viszont 120-as IQ felett kétszer annyi férfi van, mint nő, 140 felett meg már alig vannak nők. azaz ha
ez az oldal is tele értelmes, megbízható férfiakkal, akik a kutyának sem kellenek. miért, mert nem elég jóképűek/macsók. bőven vannak okos megbízható férfiak, csak a legtöbb magyar nőnek nem elég jók.
egyébként minden nő annyira nyomja ezt a "kedves megbízható férfit akarok " szöveget, aztán vhogy mégis jóképű megbízhatatlan tahókkal állnak össze.
"Egyébként valószínűleg azért látod így, mert a legtöbb lány ilyen a környezetedben, és a fiúk is hasonlóak: trágárak, teli vannak tetkóval, nem tanulnak."
:)
vártam már ezt közhelyes érvet is. igen, ha xy férfi Magyarországon csak beképzelt, buta nőkkel találkozik, az az jelenti, h rossz körökben mozog. tévedsz. zongorázni lehet a különbséget még egy német/holland/amerikai/lengyel etc. és egy magyar között is. a magyar nők többsége olyan szinten beképzelt, h az vmi elképesztő , miközben undorítóan sok sminket használnak, úgy öltöznek, mint egy prosti és semmit nem sportolnak.
"Külföldön azért motiváltabbak, mert az ottani kormányok jobban megbecsülik állampolgáraikat, így a fiataljaikat is. Segítik őket, hagyják, hadd érvényesüljenek. Ez még az arab államokra is igaz, még a lányoknak is biztosítják újabban, hogy tanulhassanak. "Ez az "álfeminizmus" dolog meg azért van, mert a magyar folklór olyan, hogy "pénz számolva, asszony verve jó.""
nincs semmi ilyesmi, ez csak a szokásos feminista nyávogás. de nem is ida, h sikerült átmosni sok nő agyát, hiszen a feminista szervezetek gőzerővel dolgoznak azon, h elhitessenek minden hazugságot. már lassan ott tartunk, h szerintük minden nőt püfölnek otthon.
"Tehát a férfi sokszor még mindig egy családban a basa szerepét játssza, és igen gyakori megveri a nőt, és vagy nem engedi dolgozni, vagy ha engedi is, elszedi a pénzét és elissza. Mivel egyre több a diplomás nő, ők inkább megkövetelik, hogy bánjanak velük rendesen. "
ügyesen bekajáltad a feminista mantrát. ja, a magyar férfiak nem engedik a nőket dolgozni :D azért azt el kell ismerni, h nagyon jó munkát végeznek a feministák, ez a te példádból is látszik, csak ismételgetsz sokat hallott dolgokat, az meg nem nagyon érdekel, h mennyi a valóságtartalmuk. mint amikor nyafognak nők, a férfiak magasabb fizetést kapnak, aztán amikor belinkelek pár statisztikát arról, h az ÁTLAGnőt semmilyen bérhátrány nem éri, akkor jön a terelés meg a személyeskedés. sajnálom, de úgy tűnik, a nők nem nagyon szeretnek utánanézni a dolgoknak.
amúgy csak halkan megkérdezem: miért választanak a nők olyan férfit, akiről tudni lehet, h erőszakra hajlamos? most majd biztos jössz azzal, h jaj nem isssss!! de igen. sok olyat láttam, h a nők összejöttek erőszakra hajlamos, agresszív férfiakkal, akiknek rendőrségi ügyük is volt, csak azért, mert vonzotta őket, h erős magabiztos, aztán meg csodálkoznak, h agresszív a kapcsolatban is.
Kérlek, ez nem feminista mantra, ez tény. Vagy nem ismered azt a régi magyar mondást, hogy "pénz számlálva , asszony verve jó?" Vagy: "Asszonynak hallgass a neve?" Vagy "Asszony nem ember, lány nem gyerek!" Nos? Ezek nem feminista mantrák, ezek régi magyar közmondások. Régi magyar közmondások, amiknek sok mai magyar közéleti személyiség is híve. (Ld. a vak komondor esetét). És valóban a környezetemben voltak/vannak oyan esetek, ahol a férfi bántja és terrorizálja a feleségét vagy az élettársát, nem egy, nem kettő. Nem feminista újságcikkek, nem Stephen King könyvek, hanem való élet.
Ami pedig az IQ-t illeti, 12 éves voltam amikor mérték az enyémet és 130 volt. És a standard IQ teszten, amit minden korosztállyal kitöltetnek. Egyébként pedig a diplomámat sem a két szép szememért kaptam, hanem kemény, izzasztó, görcsös tanulás árán, egy olyan helyen ahonnét az évfolyamoknak több mint fele kibukott, aztán feladták. Átmentek más karokra vagy más egyetemeknek ugyanazon karára. (Fiúk, lányok vegyessen).
Ami meg az IQ-t illeti, tényleg úgy van, hogy több férfi lángelme van, mint nő, de az értelmi fogyatékosból is több férfi van, mint nő .
Ami pedig a szövegértést illeti: Kedves Előttem szóló, Neked van problémád vele. Én nem mondtam , hogy minden férfi csúnya, buta, erőszakos és tisztességtelen, hanem azt, hogy azok a férfiak, akikkel eddig dolgom volt, ilyenek voltak. Az egyiknek pl. az első térdficamomat is köszönhettem.
De he te, kedves előttem szóló helyes vagy (vagy legalábbis nem vagy csúnya), művelt vagy, beszélsz több nyelvet, vagy van valami, amihez jól értesz , szívesen megismernélek.
U.i.: Miért kell egy nőt lefeministázni, ha a tudásával és képességeivel, önerőből szeretne érvényesülni, és nem bírja, ha a férfiak bántják a nőket? Jó, azt elismerem, hogy olyan kapcsolat is van, ahol a férfi a bántalmazás áldozata, de ez nem annyira gyakori, mint az, mikor a nő az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!