Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek egy lányhoz és jó lenne tudni hogy mégis hogy kell csókolozni. Még sohase csókoloztam. Ezért szeretném kérni a ti véleményeteket. Lehetőleg irjatok, és ne linkeket adjatok, azt találok én is.
2009. szept. 19. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Ez aranyos :)

De erre nincs jó recept. Viszont 1-2 tippet tudok adni. Mielőtt megcsókolod, nyelj egyet, mert az nem túl guszta, mikor mindkét fél csupa nyál. Csukd be a szemed és csak érzéssel. Fogaiddal vigyázz, próbáld nem megharapni a száját :)

Sok szerencsét ;)

2009. szept. 19. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Részemről csak annyit, hogy nyalogasd a szájpadlását. :D Én baromira be tudok tőle indulni, és szerintem a fiúknak se rossz :D

Azon kívül, ha belemelegedtél, szopogasd a nyelvét, az is kellemes.

Amúgy ha oda jutsz, és a másik fél tapasztaltabb, első csóknál javaslom, hogy utánozd le. Ha egyikőtök sem tapasztalt, akkor majd menni fog úgyis magától, mondhatni ösztönös dolog, csak egy-két praktikával meg lehet dobni. :P

2009. szept. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!