Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heti 1 randi kevés? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 1 randi kevés? Azt mondja nem ér rá többször.

Figyelt kérdés
Hétköznap dolgozik, mellette boxolni is jár (meccsei is vannak + heti 2-3 edzés munka után) hétköznap nem jó neki találkozni ezt megértem. Szombat délelőtt pihen, délután néha meccse van, néha a haverjaival van. Vasárnap délelőtt alszik, ebéd után, 2-3 órára tudunk csak találkozni. És ez így megy 2 hónapja. Heti 1 randi. Volt már hogy írt nekem hogy most ráér, találkozhatnánk, de nagyon ritka ez. Ez így nagyon kevés nem?
2013. márc. 29. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

szia!

pontosan ugyanez volt a helyzet velem is!

heti egyszer, max kétszer taliztam az előző barátommal.

eleinte, az első hetekben még heti háromszor és fokozatosan lecsökkent.

három hónapig voltunk együtt és mi is mindig vasárnap délután taliztunk.

szóval azaz igazság, hogy ez így tényleg nem nevezhető kapcsolatnak, ahogy előttem is írták, minimum 2x, de inkább 3x kellene találkoznotok, hogy normális párkapcsolatnak lehessen nevezni.

a helyzet szomorú: nem vagyok neki elég fontos! mert ha fontos lennél neki, akkor szánna rád több időt vagy tudna neked helyet szorítani (pl. szombat délelőtt mikor pihen stb.). ami fontos, arra tudunk időt áldozni.

nálunk is ez volt a helyzet, de a mi esetünkben ugye a szex volt az alapja a kapcsolatnak, amit én erősen félreértelmeztem. azt hittem a barátomnak mondhatom, és mire észbe kaptam szó nélkül lelépett, de tényleg szó nélkül, és akkor jöttem rá, hogy ez egy szexkapcsolat volt, így aztán nincs miért csodálkoznom... mi is beszéltünk egyébként mindennap facebookon sokszor írta, hogy hiányzom (első hetekben), de hát ez volt a beetetés vagy nemtudom.

a ti esetetekben fura, hogy a pasi nem akar szexet... hány éves??? mert a pasiknál azért az elég fontos... szóval lehet tényleg van másik lány, mert ez így nagyon érdekes.

2013. ápr. 22. 20:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Tudod mi a vicces? Én most előhoztam neki hogy gyakrabban is találkozhatnánk, mert arra van ideje az embernek amire akarja. És megsértődött, dobott engem. Mert hogy egy követelőző hisztis csaj vagyok.
2013. ápr. 22. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor,örülj neki hogy megszabadultál tőle!Végülis heti 1 randi,szinte semmi sem!
2013. ápr. 22. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:
figyelj, jobb ez igy akkor. inkabb most mint fel ev mulva ugyanezzel a dumaval.
2013. ápr. 23. 09:27
 15/20 anonim ***** válasza:

4.22 / 20.02-es vagyok!

sajnálom tényleg :( de ez várható volt sajnos... hogy szépen fogalmazzak eleve elrendeltetett. én is számítottam rá hogy hamar véget ér majd a "kapcsolatom" már az elejétől kezdve... csak arra nem, hogy így ... szó nélkül, szóval örülhetsz hogy egyáltalán közölte.

sajnos nem voltál elég fontos neki, azért nem igényelte a többszöri talikat. borzasztó csúnyán fog hangzani, de ha a nincs ló jó a szamár is effektus... mondom, szinte ugyanez volt nálunk is.

persze ez ne rombolja le az önbizalmad! mert attól hogy vele nem klikkeltetek eléggé attól még valaki másnak te leszel maga az istennő.

nem mondom hogy könnyű lesz túltenni magad rajta, főleg, hogy volt szikra a részedről... én még mindig túlságosan őt keresem a pasikban, pedig már 1 hónapja nem láttuk egymást... nem tudom képes leszek e a közeljövőben elvonatkoztatni tőle.

szóval most az a lényeg hogy foglalkozz magaddal sokat, járj el bulizni a barátnőkkel, kösd le magad. :)

2013. ápr. 27. 16:31
 16/20 A kérdező kommentje:

Mi már 1 hete nem beszéltünk de még most is nagyon fáj. Hogy így dobott engem. Őszintén szólva én még szívesen megpróbálnám vele mert beleszerettem. Én is őt keresem mindenkiben. Jövök-megyek és azt nézem hogy "Neki is ilyen pólója van" vagy az illatára gondolok jajj nagyon ki voltam készülve tőle a héten. Soha sem vettem be gyógyszert még, de 2 szem nyugtatót is be kellett vennem mert ki voltam készülve tőle. Ma valahogy vidámabb napom van, tegnap még rossz volt, de ma valahogy jobb lett.

Ettől függetlenül én újra megpróbálnám vele ha úgy adódna.

2013. ápr. 27. 16:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, ami történt!

Az a baj, hogy ezen nem nagyon lehet segíteni, egyedül az idő fogja begyógyítani valamelyest a sebeket.

Amit most írtál kérdező, hogy most is újra megpróbálnád vele, nagyon ismerős. Mi nem jöttünk össze, csak ismerkedtünk, de teljesen nyilvánvaló volt, hogy ő is többet érez. A barátaim már faggattak, miért nem jöttünk még össze és én nem tudtam konkrét választ adni. Aztán kiderült, hogy meggondolta magát, mégsem akar semmit, de a konkrét okot nem mondta el. Totál padlóra küldött ez a srác. Azt mondta, legyünk barátok. Én nem hiszek abban, hogy egy ilyen sztori után még lehet jó barátságot ápolni. 1-2x még beszéltünk az eset után, de nekem nagyon rossz volt, a könnyeimmel küzdöttem közben, ezért egy ideig minden lehetőséget elkerültem arra, hogy beszéljünk.

Idővel jobb is lett, de akkor újra elkezdett keresni, beszélgettünk és én újra kezdtem beleszeretni. Most már olyankor is ír, amikor nem vagyok online, és megint vannak olyan apró jelek, mint anno. És én egy kicsit félek ettől az egésztől, mert nem tudom, hogy mi van. Talán meggondolta magát, vagy mi?! Szívem szerint, ha úgy alakulna, simán megpróbálnám vele még egyszer, mert soha nem találkoztam még hozzá hasonló fiúval sem. Viszont, ha az eszemre hallgatok, akkor megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy mi van akkor, ha egyszerűen csak nem talált jobbat, de mégiscsak jó lenne valakihez odabújni este? És én nem szeretnék a "ha ló nincs, jó a szamár is" esetben a szamár lenni..

Szóval nagyon tanácstalan vagyok, és most egyre többször ír nekem online. Tegnap összefutottunk, ma írta, hogy milyen jó volt látni, meg kért tőlem egy képet stb. És nem értem az egészet..

Kedves kérdező, kitartást neked! Abszolút megértem, hogy nagyon nehéz most neked, de hidd el, idővel jobb lesz. És az, hogy nem beszéltek egyáltalán talán jobb is. Amíg néha írt nekem és beszéltünk, egyáltalán nem tudtam felejteni. Vele keltem, vele feküdtem, órán rá gondoltam, nem tudtam koncentrálni, figyelni, tanulni. Aztán az segített, hogy elkerültem minden lehetőséget, hogy beszéljünk. Így idővel már egyre kevesebbet gondoltam rá és szépen lassan túl léptem ezen. Aztán most lehet hogy újra belesétálok ebbe a csapdába..

18/L (első voltam.)

2013. ápr. 27. 20:18
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is 18/L :)

Nálunk is ez volt, nem jöttünk össze mi sem. És én is tudom hogy akart engem, de én sem értettem hogy miért nem jöttünk össze. Detto ez. Állítólag jön egy érzés mikor már ki lehet mondani hogy "Na, mostantól egy pár vagyunk" de valahogy mégsem jött. Én már azt hazudtam ismerősöknek hogy igen együtt vagyunk, de közben meg mégis hiányzott valami. Nem akart kötöttséget csak el lenni velem fene sem tudja. De 2 hónapig akkor miért járt utánam azt nem értem.

Nem csak szexelni akart ebben biztos vagyok mert egyszer sme jött szóba. A csókot sem kapkodta el pedig több barátnője volt előttem, tehát nem tapasztalatlan. Elvitt engem ide-oda, keresett engem, hazakísért, 3szor volt is itt nálam. Igazán az volt az oka a "szakításunknak" hogy kérdőre vontam hogy miért nem tudunk gyakrabban találkozni. Ezt mondtam vagyis írtam: "amire igazán akar az ember arra tud időt szakítani, nem tudom van-e így értelme találkozgatnunk". És ezen felkapta a vizet és lepattintott. Na jó meg féltékeny lettem egy csajra akivel jóban van...Azt mondta hogy nem vagyok normális hogy beképzelek dolgokat, és neki nincs szüksége arra hogy valaki nyaggassa.

De b*sszus hosszú napokig, hetekig nem találkozunk és én rémeket látok hogy tuti mással is találkozgat, mással jár. Pedig elvileg nem, de mégis azt éreztem. Nem is értettem hogy ezen miért szívta így fel magát, hogy szóba sem áll már velem :(

Ettől függetlenül tényleg úgy érzem szeretném vele megpróbálni újra.

2013. ápr. 27. 20:34
 19/20 A kérdező kommentje:

Ja és ami érdekes hogy írtam neki facen, ott vesztünk össze.

Ugye beköszöntem neki hogy: szia. Visszaírt rögtön hogy "Szia Drágám (L) Hogy vagy? :)" na és akkor jött ki belőlem a kérdés hogy miért nem ér rám, mondja már el. Mert akkor már 2 hete nem találkoztunk. Na és akkor húzta fel magát hogy ennyire megutált.

Ha "Drágám (L)" van akkor hogy utálhat meg ennyi idő alatt? Mikor elvileg érdeklem. Ezt simán meg lehetett volna beszélni.

2013. ápr. 27. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Azóta egyáltalán nem keresett?

Hát figyelj, ez is azt bizonyítja, hogy sajnos túl sokat nem jelentesz neki :(

az hogy drágámnak hívott önmagában sokat nem jelent, engem a munkahelyemen az összes pasi babámnak meg drágámnak meg egyéb nyálasságnak hív, úgyhogy ez csak amolyan töltelék szó :D mivel utána rögtön lepattintott, így egyértelmű, hogy sajnos nincs meg részéről a KÖTŐDÉS ami a legfontosabb, az alap.

egyébként az voltam, aki írta, hogy dettó hasonló szituban volt.

írtad hogy bármikor újrakezdenéd vele. hát én is! Annak ellenére is, hogy milyen s*/ggfejként viselkedett velem. sajnos hozzátartozik a processing folyamathoz, amit írtál, hogy mindenben őt keresed és látod... egy-egy illat, helyszín, szófordulat... nálam is ez van, például ahol találkozni szoktunk, meg az albérlete felé vezető utca, nos még mindig szörnyű keresztülmennem ezeken a helyeken.

engem heti 1-2x keres ez a srác, rámír fészen, de pár mondatot beszélünk csak... szóval idővel teljesen megszűnnek ezek is majd. ilyenkor néha reménykedek, hogy hát ha akar talizni is, de aztán rájövök, hogy ennek már vége... érzem a részéről a teljes közömbösséget annak ellenére is, hogy ő ír rám mindig.

szóval én is csak annyit tudok írni, hogy tényleg jobb lesz idővel, ez a fiú nem érdemelt meg téged. fogsz találni olyat, aki majd értékelni fogja azt amit ő nem tudott értékelni és ez a legfontosabb.

2013. ápr. 28. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!