Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1 randi kevés? Azt mondja nem ér rá többször.
Ezt nektek kell tudni. Nekem biztos, hogy kevés lenne. Nem vagyok a mindennapos találkozások híve sem, de azért heti 3-4 találka ideális szerintem. :)
És ha mondjuk amikor te ráérsz a munkahelyénél találkoztok, esetleg elkíséred boxra? Tudom, nem olyan igazi randi, de az a fél órácska is sokat számíthat, tudtok egy kicsit beszélgetni, kikapcsolni.
Ha már két hónapja együtt vagytok, akkor kicsit kevés. Ismerkedésnél nekem bőven elég a heti 1 randi.
21L
Meg tudom hogy az előző barátnőjével is kb ezért mentek szét. Ő már az elején elmondta hogy "Az előző barátnőimmel is azért ment tönkre a kapcsolatunk mert alig volt időnk találkozni. Ők mindig könyörögtek hogy ne menjek edzésre, hogy együtt tölthessük a délutánt, de én 1 edzést sem hagynék ki soha". És van bennem egy olyan érzés hogy akkor én nem akarok olyan lenni mint azok a lányok. Hogy hátha így jó leszek én neki...
Hozzáteszem ő az első barátom, vagyis még nem is járunk. Még nem a barátom.
nekem úgy tűnik, hogy nincs ideje és energiája egy kapcsolatra, de azért legyen valami vagy legalább szex. Ha neked ez elég akkor ok. Ha nem akkor ne várd, hogy megváltozzon.
Vagy kavarj több pasival, ő lesz a vasárnap délutáni menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!