Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heti 1 randi kevés? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 1 randi kevés? Azt mondja nem ér rá többször.

Figyelt kérdés
Hétköznap dolgozik, mellette boxolni is jár (meccsei is vannak + heti 2-3 edzés munka után) hétköznap nem jó neki találkozni ezt megértem. Szombat délelőtt pihen, délután néha meccse van, néha a haverjaival van. Vasárnap délelőtt alszik, ebéd után, 2-3 órára tudunk csak találkozni. És ez így megy 2 hónapja. Heti 1 randi. Volt már hogy írt nekem hogy most ráér, találkozhatnánk, de nagyon ritka ez. Ez így nagyon kevés nem?
2013. márc. 29. 21:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell tudni. Nekem biztos, hogy kevés lenne. Nem vagyok a mindennapos találkozások híve sem, de azért heti 3-4 találka ideális szerintem. :)

És ha mondjuk amikor te ráérsz a munkahelyénél találkoztok, esetleg elkíséred boxra? Tudom, nem olyan igazi randi, de az a fél órácska is sokat számíthat, tudtok egy kicsit beszélgetni, kikapcsolni.

2013. márc. 29. 21:27
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem marha kevés lenne...ennyit tudok mondani :/26N
2013. márc. 29. 21:27
 3/20 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat és ha ebbe belemész,akkor így jártál,mert csak akkor fog hívni (ahogy most is) amikor NEKI kedve van hozzád.
2013. márc. 29. 21:33
 4/20 A kérdező kommentje:
Csak én meg nem akarom ráerőltetni magam...Mert nem akarom hogy azt higgye rajta akarok lógni, meg hogy az idejét rám kelljen áldoznia. Nekem mondjuk most szűnt meg az állásom, így sok szabadidőm van, de neki tudom hogy nincs annyi ideje. És sokszor van hogy mondanám neki hogy "Találkozzunk XY helyen" de nem akarom utasítgatni...
2013. márc. 29. 21:39
 5/20 anonim ***** válasza:

Ha már két hónapja együtt vagytok, akkor kicsit kevés. Ismerkedésnél nekem bőven elég a heti 1 randi.

21L

2013. márc. 29. 21:42
 6/20 A kérdező kommentje:

Meg tudom hogy az előző barátnőjével is kb ezért mentek szét. Ő már az elején elmondta hogy "Az előző barátnőimmel is azért ment tönkre a kapcsolatunk mert alig volt időnk találkozni. Ők mindig könyörögtek hogy ne menjek edzésre, hogy együtt tölthessük a délutánt, de én 1 edzést sem hagynék ki soha". És van bennem egy olyan érzés hogy akkor én nem akarok olyan lenni mint azok a lányok. Hogy hátha így jó leszek én neki...

Hozzáteszem ő az első barátom, vagyis még nem is járunk. Még nem a barátom.

2013. márc. 29. 21:45
 7/20 anonim ***** válasza:

nekem úgy tűnik, hogy nincs ideje és energiája egy kapcsolatra, de azért legyen valami vagy legalább szex. Ha neked ez elég akkor ok. Ha nem akkor ne várd, hogy megváltozzon.

Vagy kavarj több pasival, ő lesz a vasárnap délutáni menet.

2013. márc. 29. 21:53
 8/20 A kérdező kommentje:
Na igen egy közös ismerős is ezt mondta. Hogy "Vele randizgatsz? Ő azt mondta most semmi kedve egy kapcsolathoz mert más köti le" Tényleg így lehet. Szex még nem volt. Szóba került már, mármint csak úgy hogy majd egyszer valamikor, de ő maga mondta hogy még most nem akarja elkapkodni. Hogy ráérünk még. Csók viszont volt.
2013. márc. 29. 21:56
 9/20 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva sokszor az jut eszembe hogy mi van ha másik csaj is van a képben. De aztán rájövök azért csak nem...Mert mondjuk egyik délután is írt, hogy hiányzom neki és átjönne hozzám egy kicsit beszélgetni. Tényleg csak beszélgetni. Meg tudom az semmi, de facebookon nincs olyan nap hogy ne beszéljünk. Legtöbbször ő ír nekem.
2013. márc. 29. 22:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekem kevés lenne,mi minden nap talizunk..furi lenne számomra ha heti 1-2x taliznánk csak
2013. márc. 29. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!