Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Csak nagyjából vázolom fel a tényeket. Tegnap egy gyorsétteremben kajáltam egy haverommal, és volt egy csaj aki nézett kb egy percig mosolyogva. végül a barátnőjével odajöttek hozzánk és megadták az elérhetőségüket (a másik csaj a haveromnak).

Tegnap dumáltam a csajjal, de közösségin nem küld visszajelzést mert azt mondja jobban szeret üziben beszélni... és amióta felvetettem neki, hogy menjünk el valahova, azóta baszik válaszolni.. miért? 16f

2013. márc. 29. 13:24
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem ő is izgul, és kicsit össze van zavarodva.:)

vagy lehet, hogy csak nincs gépnél, azért nem válaszol.

2013. márc. 29. 13:25
 2/11 A kérdező kommentje:
áá, kiírja, hogyha látta az üzit :/ azért kösz
2013. márc. 29. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem értek az egészből semmit. Megadja az elérhetőségét? Mit, telefonszám vagy email?

Aztán esztek tovább? Vagy mi?

2013. márc. 29. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
#3: ja, ez így megy, elénekli neki a Call Me Maybe-t, aztán szép és jó minden.
2013. márc. 29. 13:28
 5/11 A kérdező kommentje:
A facebookokat adták meg. Mikor távoztunk az étteremből. egyébként vettem neki egy hamburgert.
2013. márc. 29. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a haverod érdekli inkább? Vagy a másik lányt a heverod, és ő csak szolidaritásból adta meg a címét, h ne legyen ciki a barátnőjének?
2013. márc. 29. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
És cicit kaptál érte cserébe? Nem, akkor ablakon kidobott pénz volt... Könyveld el a veszteséget és lépj tovább. Csak húzták az agyad az ingyen kajáért.
2013. márc. 29. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Na, vettél egy hamburgert, és? Zsebre vágta? Lehet csak éhesek voltak.

Lehet amúgy nem fészbukozni akartak..., de ez persze csak tipp.

Van két lány, odalép két ismeretlen sráchoz így natúrba, és utána azt mondja, hogy csak üzenetváltás legyen.

Valamit vagy nagyon lebasztál, vagy csak abban a pillanatban voltatok érdekesek. Haverod hogy halad?

2013. márc. 29. 13:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem az ingyen kajáért csinálták. tökre meglepődött mikor odaadtam neki a kaját. és csak akkor adta meg az elérhetőséget mikor távoztunk. ha az ingyen kajáért csinálták volna, nem lett volna értelme odaadni utána.
2013. márc. 29. 13:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, hogy lehet csak abban a pillanatban voltunk érdekesek... na mindegy leszarom... nem tom hogy halad nem beszéltem vele azóta
2013. márc. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!