Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Régebbről ismerek egy lányt. Az utóbbi 2 hónapban interneten tartjuk a kapcsolatot a távolság miatt és elég közel kerültünk egymáshoz lélekben, mostanában titokban beszélgetünk a pasija miatt. Tudjuk egymásról, hogy nagyon vonzódunk a másikhoz. Találkoztunk is 2 hete. Azt tudni kell, hogy neki van egy féléves - de nem tökéletes - kapcsolata. A randink után viszont nagyon összezavarodott. Nem tudta kit válasszon. Maradjon-e vagy kezdjen bele egy újba. Végül a régi mellett döntött. Nekem a héten volt a születésnapom és még csak fel sem köszöntött. Nem ezt vártam tőle. Ennyit se jelentettem neki?
2013. márc. 17. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem, csak félt szerintem amúgy az új kapcsolatba is félelem miatt nem vágott bele de te ha szüli napja lesz vagy névnapja ne felejtsd el felköszönteni hogy tudja hogy te gondolsz rá de nem tudom számíte neked egy 13 éves fiú válasza :) :/
2013. márc. 17. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:

El akar határolódni tőled minél jobban. Bejössz neki, de úgy gonddolta, hogy ad a jelenlegi kapcsolatának még egy esélyt, és ezért nem szeretné veled tartani a kontaktot. Így neki sincs ott a kísértés, és téged sem ringat abba a hitbe, hogy esetleg mégis alakulna köztetek valami titokban

18/L

2013. márc. 17. 17:06
 3/11 A kérdező kommentje:
És emiatt egy nyamvadt köszöntést sem bírt volna írni? Ezzel inkább azt mutatja, hogy semmit se jelentettem neki. Én mindig felköszöntöttem mióta ismerem.
2013. márc. 17. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
mert bunkó és csak szórakozik veled
2013. márc. 17. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:

uram isten...

amíg meg nem néztem, hogy mikori a kérdés, azt hittem, hogy a volt barátnőm exe vagy xD

már meg ne haragudj, tudom, hogy ezért mocskosul lepontozol,

de ez egy undorító, mocskos, aljad, szemét, önző és paraszt dolog, amit tesztek!

átéltem a lány pasija szemszögéből az egészet, és sikerült mindkettőjüket úgy megutálnom, hogy ha budapesten laknának még, minimum, hogy látogatnám ket téglákal -.-

szóval a helyedben odamennék a pasihoz, és beszámolnék mindenről!

ha nem lesz harag, akkor a srác szerelmes és jobban megérdemli a csajt, mint te!

de ha a csaj képes volt ezt megtenni, akkor egy közönséges szajha!

és inkább neked való, mint a másiknak!

2013. márc. 17. 20:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit másról beszélsz, mint amiről szó van.
2013. márc. 17. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ezzel is jelezni akarta számodra, hogy a maga részéről befejezett veled minden kapcsolattartást. Elég idétlen dolog, de a jólneveltséget nem a születési anyakönyvi kivonattal osztják.:) Hagyd a fenébe, nem ér annyit, hogy ezen rágódj.
2013. márc. 19. 14:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak rosszul esik, mert nem ilyennek ismertem meg.
2013. márc. 19. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, hogyha a csaj nem téged választott, akkor nyilván nem keres. Én sem keresnélek a a helyében, ha még jelentenél nekem valamit, akkor azért nem hogy elfelejtselek, hogyha nem, akkor meg azért, mert nem érdekelsz. Jobb lenne, hogyha még illegetné magát, és szétszaggatná vele a lelkedet,- esetleg még a sajátját, és a pasiájét is. Nem melletted döntött, semmi közötök egymáshoz. Ennyi
2013. márc. 19. 14:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Én ezt megértem, de nekem az fura, hogy egyik héten még belém van zúgta. Másik héten, meg le se sz@r.

Egyébként is ő mindig is szeretett volna velem jóban lenni és főként emiatt érdekes számomra ez a dolog.

2013. márc. 19. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!