Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek mi jön be?
Mik azok a külső és belső tulajdonságok amik tetszenek egy lánynál?
Kérlek kort is írjatok!
Átlag testalkat, és legyen normális.
17/F
Szép arc,test ne legyen túl telt, de lehessen mit fogni mégis..:) Belső..Érett,kedves..Kevés van belőle:D
17/F
Külsőre szeretem ha szép a mosolya és vidám a tekintete, imádom a kék szemet, a félrövid lófarokba kötött barna hajat úgy, hogy elöl kétoldalt nincs hátrakötve és hagy frufru-t is. Szeretem ha kicsit mókuspofája van a lánynak és +pont ha alapból mosolyra áll a szája.
Belsőre legyen céltudatos, játékos, jó humorérzékű, kissé félénk és visszahúzódó. Itt a +pont arra jár ha szokott álbalhézni, csak úgy bevágja a durcát de valójában nem haragszik.
Külső: szép arc, ami nekem épp bejövős, ugye szubjektív.., hosszú barna haj, ne legyen "deszka", de ne is telt, ahogy az 1ik válaszoló írta, azért lehessen mit fogni "mindenhol" :), enyhén barna bőr... ha nagyon részletezni akarom
Belső: legyen normális, nem árt ha vicces meg ha közös érdeklődési körünk van, de nem tudom hány olyan lány van aki érdeklődik a tudományok vagy gép iránt, esetleg mind2 aki ráadásul be is jön xD úgyhogy ez csak ilyen extra cucc max... legyen normális, kedves esetleg vicces az már jó:)
Külső:150 cm magas, foss barna szemű, zöld hajú, hónaljszőrzettel ellátott, jó sok fogni valóval.
Belső: belülről szőke, imbecilis, igazi ribanc. :))
21/F
az 1. valami olyasmi volt, hogy:
"szopós száj csöcs pina"
csak törölték... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!