Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsozsesz kérdése:
Miért nem válaszol a nők 95%-a egy kulturáltan és illedelmesen megfogalmazott "randirahívós" levélre?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 20:32
11/14 anonim válasza:
Jól nem jöhetsz ki a dologból. Ha kép nélkül vagy fennt társkeresőn, akkor legtöbbször azért nem írnak vissza. Ha vissza is írnak, akkor is rövid időn belól képet kérnek rólad. Ha több héten keresztül jól elvagytok, magadba bolondítottad, de képcserére kerül sor és nem vagy az ideálja (lehet nem vagy ronda, tök átlagos vagy, de az ő ideálja a tipikus beach boys fiúk mint a legtöbb lánynál, akko felejtős vagy nála), akkor mintha meghalt volna a csaj, többé nem ír vissza (sokszor jártam így, oda meg vissza volt értem, képcsere után köddé váltak, akármit is írtam heteken át nekik). A másik variáció meg az, hogy ha nem tetszik a kitett kép, akkor legtöbbször alapból nem írnak vissza. Mivel sokkal több ott a pasi és biztosan fog egy olyan helyes srác ott írni nekik, akik bejön nekik, előszeretettel inkább ezeknek a pasiknak fognak válaszolni, még akkor is, ha az kicsit flegma, tolakodó lesz. Lehet fújjolni, ez a sok éves társkeresős és sok ismerősöm tapasztalata is.
12/14 anonim válasza:
Elsőre talán nem randira kellene hívni.
Amúgy #10-nek nagyon igaza van... de a nőkben mindig ott van az érzelem, úgyhogy amit #10 ír, csak 95%-ig igaz.
Bármikor, bárhol előfordulhat, hogy valami megtetszik benned egy nőben, és akkor ismerkedni szeretne.
Csak jókor legyél jó helyen.
Ja, még egy.
A társkeresőn levő nők háromnegyede nem társat keres, hanem egyéb okból van ott. Ha egy ilyen ír neked, abból lehet, hogy ismerkedés lesz, de találkozás nem.
Vagy ha mégis, akkor utána szökik meg. Készülj erre is.
13/14 anonim válasza:
Köszönöm a elismerő választ az én álláspontomra. Ugyanezt én is meg tudom erősíteni a te válaszodban, nagyon is igazat mondasz. Ugyanis ténylegesen az van, hogy a legtöbb lány nem társat keres társkeresőn (mivel a való életben egy kevésbé helyes lánynak is akad legalább 2-3 hódolója, de inkább több, így van lehetősége választani, nincs rászorulva a társkeresőre)hanem szeretné kicsit fényezni, fejleszteni az énképét. Ott meg a legrondább lányokra is jön egy két hét alatt 50-100 vagy több pozitív jelzés, meg 20-30 kósza levelecske, így hamar megnő az önbizalmuk, ami eddig nem volt. Rengeteg lányoknál sikertelen, éhes pasi van. Nézz csak szét a környékeden, az utcákon. Hemzsegnek a magányos pasik. Ezzel visszaélnek a lányok, az is aki nem ilyen vagy nem tűnik ilyennek. Mivel a kedves lánytól is a bulizós környezete (mivel a lányok legtöbbje ilyen, így minden egyszerű lány körül is vannak ezek a típusok) azt várja el, hogy ő is legyen ,,tökös nagylány", így ő is akkomodálódni fog az adott környezethez, hogy elfogadják őt. Ehhez pedig az kell, hogy helyes pasikkal járjon, elmenjen néha néha bulizni, tudjon nemet mondani a nem helyes pasiknak és a többi...
14/14 anonim válasza:
Azért mert naponta 130 ilyen levelet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!