Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a lányok, hogy ha úgy közeledek feléjük, illedelmesen, akkor elmennek egy pasival legalább meginni egy kávét, ha nem is lesz a dologból semmi. Ez igaz?
Hát ha esetleg el nem is megyek vele, de ha már nem bunkó módon próbálkozik akkor én is finoman közlöm vele h bocsi de nem.
Viszont vannak ugye a bunkó beképzelt pitsák. Na azokhoz bárhogy megy oda a pasi, elküldik a picsbe, mert azt hiszik h körülöttük forog a világ és bárkit megbánthatnak. Az ilyeneket kerüld el
Ez igaz, így van!
Ha neked nem sikerült, akkor nem voltál elég illedelmes!
Szia!
Mert vadidegen nem mindig fogja azt mondani , amit gondol.
PL: találkozunk, soha nem láttalak. Hozzám lépsz, megkérdezed a nevem és elhívsz egy kávéra. Bármennyire is tetszenél, nemet mondanék.
OKa:
1. Idegen vagy, a mai világban kevés az a felelőtlen ember, aki egy idegennel elmer menni bárhova is. Szerintem az okokat nem kell fírtatnom.
2. Lehet tényleg sietek, és nem is tudnék menni.
Én azt javasolnám, ha pl a busznál kiszúrsz egy neked tetsző lányt. Lépj oda, kérdezd meg elment-e már tudom is én 12-es járat. Akkor erre válaszol, majd kezd el a beszélgetést vele. Pl: óó mindig lekésem, vagy nem vagyok járatos ebben a témában keveset utazom ezzel, te?? És megy a beszélgetés, mikor legközelebb látod, meghívod egy kávéra, akkor már más a helyzet.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!