Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek egy lányt?
2009. szept. 18. 21:34
2/11 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdés feltevésért!
Az a helyzet,hogy vhol meglátok egy lányt nem merem leszólítani,mégis mit mondjak neki?Milyen okot találok hogy odamenjek hozzá?Nem fog hülyének nézni,ha odaállítok h: Szia!Nagyon tetszel.. stb.
Kérlek segítsetek!
Jók az ilyen kérdések.Ezeket kéne a humorba írni...:D
2009. szept. 18. 21:36
Nem fog hülyének nézni.Én nagyon örülnék neki,ha így odajönnének hozzám.Sőt egyik volt barátommal így jöttünk össze,oda jött,hogy nagyon szimpatikus vagyok neki és elkezdtünk beszélgetni.Szóval hajrá.Ha meg nem jössz be a csajnak azt úgyis észreveszed,mert akkor nem fok érdeklődni irántad,de te legalább megpróbáltad.Veszíteni nem veszíthetsz,csak nyerhetsz.
2009. szept. 18. 21:48
Hát hülyének nem hiszem, hogy annak találna, max rájönne, hogy tetszel neki. De például, ha egy buszmegállóban szálltok fel ugyan arra a buszra akkor kisebb fajta dolgokat tehetsz. Például előre engeded magad előtt, stb... Megszólítani meg mondod neki, hogy Szia. bemutatkozol, megmondod, hogy szimpinek találtad vagy valami :)
2009. szept. 18. 21:51
6/11 A kérdező kommentje:
Hát figyelj! Tök jól esik egy lánynak, hha úgy mész oda hozzá, h sztem nagyon szép vagy stb.. Bemutatkozol, de először nem kéred el a számát, mert sztem az elég nyomulós, hanem inkább te adod meg neki a tiédet, így rábízod a döntést. Hidd el ez így sokkal szimpatikusabb, mint rárontani. Vagy pl, ha vlmi szórakozóhelyen v vlmi kajáldában találkoztok, akk megkérdezheted, h gyakran jár e ide, és ha azt mondja, h igen, akk te is többet nézel le oda, beszélgettek stb.. Ez így sztem nem gáz!:) Sok sikert!
2009. szept. 19. 09:31
8/11 A kérdező kommentje:
lég furán nézne ki,ha a buszmegállóban ott áll egy lány,vagy sétál az utcán,én odamegyek és mondom: Szia!De szép nagy szemed van.... Olyan fura helyzet lenne.Véleményem szerint a lány is zavarba jönne,és egyből elküldene gyufáért.
9/11 anonim válasza:
Én lány vagyok, és nagyon örülnék, ha így szólítanának le akár az utcán is.. :) Csak bátran! De sztem az a legszerencsésebb, ha egy helyen, értem ezt egy szórakozóhely, klub, étterem, stb. szólítod le mint pl.: Szia! Remélem nem zavarlak, te gyakran jársz ide? Ha nyitott, akkor vszínű nyert ügyed van, és utána már megy az egész a maga útján.
Utcán kicsit tényleg fura lehet és előfordulhat, h. ezzel zavarba hozod és automatikusan elküld. Egy tipp: Mondd azt neki, h. turista vagy, v. találj ki vmi mesét. Nem itt lax stb. és kérj útbaigazítást, aztán ha megy a dolog, beszélgettek, később újra találkoztok, akk. megmondod, h. miért is mondtad ezt valójában. :)
Sok sikert!
2009. szept. 21. 16:13
10/11 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: