Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki jó randihelyet az Astoria környékén?
Figyelt kérdés
Csendesebb, nyugisabb de hangulatos helyre gondolok, első randira pont alkalmasat. Ismer valaki ilyesmit?F/182013. márc. 27. 23:21
1/11 anonim válasza:
te már egy hete keresed azt a rohadt randihelyet az Astoria környékén? könyörgöm menjetek be az Astoriába aztán el van rendezve...
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, én kb 7 perce keresem, de remélem azért annyira nem zaklatott fel a kérdésem ;)
2013. márc. 27. 23:25
4/11 anonim válasza:
kálvinon van egy nagyon jó kávézó a múzeum utca elején :-)
5/11 anonim válasza:
Szia ajanlahatom pl a Csendes nevu kavezot, ott van szinte egy percre.
Itt a link:
Kicsit elvont, kulfoldiek altal szivesen latogatott, alteros hely, de szerintem hangulatos.
Szerintem elso randira pont jo!
Nagyon vicces amit az elozo irt!! : D ;D ;D
6/11 anonim válasza:
Van a Deákon is egy Fahéj nevű kávézó :) meg a Fővám tér környékén van a Corvinus Café a Corvinus C épülete mögött. Két koktél 850 és nagyon fincsik. :D
8/11 anonim válasza:
a Csendest én is nagyon szeretem. szerintem nagyon hanulatos!:) de arrafele van egy teázó is, Sirius a neve, szerintem az is jó randihelynek, mert ilyen kis kuckókba is be lehet ülni ;)
9/11 anonim válasza:
Ha fizetnél is: a Ferenciek terénél van még az Ibolya presszó, ami jó még.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Most aztán van válszastási lehetőségem:)
2013. márc. 28. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!