Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Astoria környékén milyen jó randihelyeket ismertek?
Most fogok találkozni egy sráccal, akivel neten kezdtünk el ismerkedni úgymond. De személyesen szeretnénk, ezért is beszéltük meg, hogy összefutunk valahol. Végül is ez nem randi lesz még, csak amolyan "prerandi", tehát hogy minél többet tudjunk beszélgetni egymással, egymásról. Vesztemre éppen ma kell szélviharnak lennie, így nem tudom, mennyire jöhet számításba egy park vagy valamilyen hasonló szabadtéri terep.
Ti mit gondoltok erről? Hol szokás az ilyen "prerandikat" tartani? Mindenképpen valamilyen nyugodt helyet képzelek el, ahol nyugodtan lehet beszélgetni, nem ordít a zene, és halljuk egymást rendesen.
Köszönöm előre is, ha valaki megoszt velem egy-két gondolatot.
Remélem lány vagy, mert ezt itt sosem lehet tudni...
Komolyabban:
ELTE BTK aljában jó kis kávézó az Astoriánál
Asztóriánál van egy nagyon jó török. de az annyira nem randihely..
viszont kicsivel tovább a Kálvin térnél van egy nagyon jó kávézó a Múzeum utca elejénél
Legszívesebben egy kellemes, félhomályos, lágy háttérzenés étterembe mennék, biztos van ilyen megfizethető áron is. De szerintem az első találkozóra ez még korai.
Ha fiú lennék, akkor mi van? Ne bántsd a melegeket. Nekem is vannak meleg ismerőseim. Hidd el, egyikük se az az affektálós, kényeskedő, parádézó fajta. Keményen küzdenek maguk ellen. Azt hiszem, te sem engedheted meg magadnak, hogy elítéld őket. Ők nem melegnek akartak születni, ezt elhiheted. Fogalmunk nincs, hogy ezek az emberek sokszor milyen súlyos lelki terheket cipelnek.
Ja, kedves második, éppen, de éppen a Tescót fogjuk fölkeresni... :) Lehet, hogy te ott szoktál randizni, de nekünk azért vannak igényeink is a helyszínnel kapcsolatban. :)
Az tényleg korai!
De a Jégbüfé jó ötlet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!