Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek is csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek is csúnya vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Nem rég egy lányra ráírtam a fészbukon, mert gondoltam hát ha ő az a lány, aki jellemre megfelelne, de nagyon durván visszaírt egy olyat, hogy idézem: " Ne írogass nekem, nagyon csúnya vagy! -.-"

Aki szeretne válaszolni, annak küldök képet, elég annyit írni, hgoy nem vagyok az eseted és vágom, hogy rondának tartasz.

Egy megyét és kort írjatok, ha kell kép és küldöm!

2013. márc. 26. 22:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Ide is.

21, Borsod

2013. márc. 26. 22:56
 22/36 anonim ***** válasza:

jöhet ide is

16/L

2013. márc. 26. 22:58
 23/36 anonim ***** válasza:
Pest megye, 16L
2013. márc. 26. 23:00
 24/36 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya, nem kellett volna ezt mondania...
2013. márc. 26. 23:03
 25/36 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány.. ezt a kommentet még kiegészíteném azzal, hogy a kérdező rohadt régen feltette ezeket a képeket magáról. Hát ez durva, azóta folyton ezen kattog. Én azt mondom, egy kis sport nem árt, az önbizalmat hajtogatom mert azt mesterségesen nem lehet növelni. (ezt én tudom) Azt kell elérni, hogy az magától nőjön és természetes fejlődés lesz, ez hogy belőjük az egonkat nem működik és még negatív hatása tükröződni is fog ha erőltetik. Én ránézésre megmondom hogy fel vagy borulva minden téren, kialvás, cél (pl ami addig is lefoglal amíg nincs más érdemi dolgod és ezen görcsölsz), hobbi (sport?). Rendszerezd magad, látom vékony vagy, ezt is lehet orvosolni étrenddel, keress rá hogyan. Esetleg fura dolog, hogy ezt mondom, de rajtad segíthet az ilyen mex deluxe tréning, csupa olyan dologról is szól, ami segíthet.
2013. márc. 26. 23:05
 26/36 anonim ***** válasza:
elírtam: az önbizalmat *nem hajtogatom
2013. márc. 26. 23:06
 27/36 anonim ***** válasza:

A 6. képnél esett le, hogy te már egyszer küldtél képet és ugyanez volt a kérdésed. A választ nem ismétlem el, mert nem vagyok papagáj, hanem azt mondom, hogy ha igaz a fent leírt körítés, akkor tedd túl magad a dolgon. Az nem fog segíteni, hogy idegeneknek küldözgeted a képeidet és másoktól várod a megerősítést, hogy nem vagy csúnya. Amíg te annak látod magad és elhiszed, amit a lány mond, addig hiába írná le 5000 ember is, hogy nincs veled semmi gond, nem fogod elhinni. Nagyon fiatal vagy még, felesleges ilyen bunkó csajokon agonizálnod lelkileg... Gondolom ezt a választ nem az 1. leveledre kaptad. Szerintem azért írta ezt, mert nem értettél abból, hogy elsőre nemet mondott (esetleg másodikra, harmadikra, negyedikre) és csak ilyen bunkón tudott végül lepattintani magáról.

Nem értek egyet a csaj módszerével, de azzal sem, ha egy fiú nem érti meg azt, hogy nem.

2013. márc. 26. 23:06
 28/36 anonim ***** válasza:
16/L/Pest
2013. márc. 26. 23:07
 29/36 anonim ***** válasza:
14l bp
2013. márc. 26. 23:15
 30/36 anonim ***** válasza:
17L pest küldheted:)
2013. márc. 26. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!