Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan, hogy kezdeményeztetek és nem jött be? Hogyan tettétek túl magatokat rajta?

Figyelt kérdés

2013. márc. 26. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól tetted, hogy nem tartottad magad bizonytalanságban, mert még nagyon sokáig nem tudnál ezen túllépni, ha azon filóznál, hogy vajon kellenék-e neki, csak éppen valamiért nem kezdeményez. Nem azt mondom én sem, hogy mindig minden esetben a nők "rohanják" le a férfiakat, de bizony kis noszogatás, célozgatás nem árt, amire úgyis reagálniuk kell és akkor gyorsan eldől, hogy van-e remény, vagy sem. Legalább érzelmileg nem mászik bele jobban az ember lánya, ha hamarabb hozzák a tudomására, hogy nem kell az illetőnek. Sajnálom, hogy most rosszul érzed magad, én nem tudom megmondani, hogy mikor fog elmúlni az érzés, de szorítok, hogy gyorsan túl legyél rajta. (én vagyok az, aki hasonló helyzetben van)
2013. márc. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!