Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy a lányok vissza sem írnak társkeresőn?
6: Én sem szoktam sablonleveleket írni, hanem személyre szabottan. Kellett egy idő, amíg kialakult a stílusom. Nálam az jött be, hogy poénra veszem a figurát, és nem egy olyan levelet küldök, amit egy közvélemény-kutató is küldhetett volna. Kérdésekben kerülöm az eldöntendő kérdéseket és a hol? mikor? mennyit? típusúakat, helyettük gyakoribb kérdőszavaim a miért? és a milyen? (Ennél több információt kiadni viszont már üzleti titok ;) :D )
2013. márc. 26. 12:22
12/17 A kérdező kommentje:
Mondtam már, nem küldök control+c, control+v leveleket, sem "ismerkedünk?" témájúakat. De magamról sem írok, mert nem kérdezte. Személyre szabott kérdést teszek fel, valami rövidebbet, mert a hosszúak sem tetszenek nekik, nem szeretnek regényeket olvasni.
11-es
A miért? milyen? kérdőszavak jó ötletek, én például a mit gondolsz? típusúakat is szeretem használni, de sok lánynak nincs annyi fantáziája, hogy ez megfogja őket és hosszabb választ írjanak. Sokszor egy miért?-re két szóban válaszolnak, és akkor ugyanott tartasz, mint az elején, ki kell találnod, hogy most megint mit írjál nekik. (és még ennek is örülnöd kell, hogy legalább visszaírt)
biztos rossz a dumád. nem kötelesek vissza írni.
2013. márc. 26. 14:21
12: A szótlan válasz is válasz, amire utána tudsz reagálni, de mint mondtam első lépésben a célom nem demográfiai adatok gyűjtése. Ha kevés az adat, használj deduktív logikát, és az alapján építsd fel. És kísérletezz sokat, és használd a humorod! Az ismerkedés is csak egy játék, és minél előbb rájössz erre, annál könnyebb.
2013. márc. 26. 14:23
Bocsánat a késői válaszért, 1. vagyok, igen, én írtam rá a páromra.
2013. márc. 26. 15:14
Kedves kérdező...... Teljesen megértelek, mert ugyanebben a helyzetben vagyok, csak annyi különbséggel, hogy én még ronda is vagyok ez mellett... 20-éves vagyok, de úgy nézek ki mint egy 15-éves... Kisfiús arcom van, a füleim elállnak és még vékony is vagyok.. Konkrétan egy selejt vagyok....... Mondhatni, hogy még soha nem volt barátnőm, de a visszajelzések alapján gondolom nem is lesz, mert az elutasításokon kívül mást nem kapok.. 20/F
2017. jan. 28. 17:28
Utolsó: siránkozás helyett irány a konditerem. :D
Nekem általában visszaírnak, csak egy idő után elhal a beszélgetés. Jobb élőben ismerkedni szerintem, de jó fotókkal és szöveggel online is lehet tarolni, mivel a legtöbb férfi ott is bénán ismerkedik, nem csak a való életben.
2017. jan. 28. 17:33
Kapcsolódó kérdések: