Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miről szerettek az első randin beszélgetni?
Figyelt kérdés
nem a szexre gondolok :DD2013. márc. 25. 17:05
1/13 anonim válasza:
A második randi időpontjáról! :)
2/13 anonim válasza:
A lányról.és a közös témákról,amit szeret ami szóba jön
3/13 A kérdező kommentje:
:D oké.. de témailag? :)
2013. márc. 25. 17:08
4/13 anonim válasza:
Sör, foci ,verdák, személyes kedvencem a szarás téma is, de még nem találtam olyan lányt, aki szívesen elbeszélgetne velem erről :)
6/13 A kérdező kommentje:
valamennyire képbe vagyok fociból... majd meglátjuk :))
2013. márc. 25. 17:15
7/13 A kérdező kommentje:
valamennyire képbe vagyok fociból... majd meglátjuk :)).. szerintem a te témádról nem is igen lesz aki elbeszélget xd.
2013. márc. 25. 17:16
8/13 anonim válasza:
Én csak szeretném, hogy egy kicsit megismerjük egymást... ;)
Aztán úgyis lenne téma! Ha meg nincs, akkor az az "ami nem megy, nem kell erőltetni" alapon nem lenne második randi! Miért találkoznék olyan lánnyal, akivel nincs bennünk semmi közös, és még beszélgetni sem lehet vele..? :/
De azért ez ritka, hogy valaki ilyen hülye, úgyhogy biztos lesz téma, ne aggódj! :)
9/13 A kérdező kommentje:
jogos amit írtál... :) remélem!
2013. márc. 25. 17:28
10/13 anonim válasza:
hát úgy unblock mindenről, hogy le tudjam szűrni milyen tág látókörű, meg hogy milyen a jelleme, pl szitukat mesélve h ő milyen helyzetekben volt már, milyen a viselkedése stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!