Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen legyen egy srác hangja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen egy srác hangja?

Figyelt kérdés
Mély tónusú, lágy, halk, hangos, elvont? Ha pl. úgy érzi, hogy nem megfelelő, akkor jó e ha valamilyet magára erőltet? Mindenre kiváncsi vagyok!
2009. szept. 18. 00:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes mély hangot szeretem. :) Mint például Kautzky Armandé,imádom :) De a lényeg az,hogy passzoljon a srác külsejéhez,stílusához.Értem ez alatt,hogy ha külseje szerint egy macsó és amikor megszólal,akkor ne legyen nyávogó,mert az megdöbbentő és akármennyire is szeretné az ember titkolni,de vicces. :)

Ne erőltess magadra semmit,mert hosszútávon úgysem lehet csinálni. Ha még most vagy mutálás "alatt",akkor nyugi,nem marad ilyen! :)

2009. szept. 18. 00:50
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Cuki langyibangyi.
2009. szept. 18. 00:57
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

ne már. mostmár ez is szempont lesz? mérjük a hosszát, a vastagságát, a bicepszet, a mellkas térfogatot, a pénztárca vastagságát, és akkor még a hang se mindegy? :D

a f*szomat beleverem, azt.

2009. szept. 18. 01:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki már ezt is nézi az vegyen egy vibrátort és szüljön annak gyereket. Ja, bocs! A mai lányoknál a gyerekvárás ma egy súlyos betegség szinonímája amit gyógyszeresen előznek meg.
2009. szept. 18. 06:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen hangos,mert azt ki nem állom,ha egy pasi kiabálva beszél.Azon kivül teljesen mindegy milyen a hangja,nem azért fogom szeretni.Ja és az a fontos,hogy szép legyen a kiejtése,na azt kellene gyakorolni,mert sokszor megszolalnak és kiesik a kapa a szájukbol.Pesze ez sokszor a nőkre is vonatkozik.
2009. szept. 18. 07:13
 6/9 anonim ***** válasza:
dörmögő medve:D
2009. szept. 18. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy kedves légy, ha a hangodban benne van, akkor lényegtelen, hogy mély, halk, magas, stb.
2009. szept. 18. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
28%

úgysem tdsz magadra erőltetni semmit, mert már megszoktál egy adott hanglejtést...és a hangodat amugy is kapod, nem te választod meg

viszont egyvalamire oda udsz figyelni...én pl olyan lány vagyok akinél szóba sem jöhetett olyan srác, aki nem beszél tisztán, érthetően,artikulálva, választékosan, vagy valamilyen beszédhibája van. Ha egy ilyen srác szólított meg, válasz nélkül otthagytam a fenébe... és sztem ezzel sokan vannak még így...szóval a beszédre figyelj oda...

2009. szept. 18. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem mély. de ha nem olyan, akkor se erőltess magadra.
2009. szept. 18. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!