Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem létezik olya lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem létezik olya lány, akinek kifejezetten bejönnének az alacsony 165-170centi körüli fiúk? Miért akar minden csaj legalább 180-185 magas srácot?

Figyelt kérdés
A legjobb vicc, hogy még az ilyen pici 155-160centi körüli csajoktól is olyat lehet hallani, hogy neki a magas 180-200centi magas fiúk jönnek be.
2013. márc. 25. 12:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Majd mindenki eldönti magának mit szeret. Teljesen hülyeség,amit írsz,rengetek 170 cm körüli férfiismerősömnek van párja,szóval én nem fognám erre a dolgot,más hibádzik.

Amúgy én azért szeretem a magas férfiakat mert az olyan biztonságot sugárzóbb pl,meg nekem az férfiasabb.

Én 158 cm vagyok,párom 185.

2013. márc. 25. 13:02
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

ez butaság. menj statisztikusnak, ha ennyire jól megy az általánosítás. én 163 cm vagyok és pár éve beleszerettem egy ugyanakkora srácba mint én. az már más kérdés, hogy visszautasított elég bunkón (szóval nem kellene úgy tenni, mintha az összes alacsony pasi áldozat lenne..) persze azóta fut utánam, mert már nem vagyok duci... ^^

nem magasság alapján választok pasit, sokkal inkább fontos, hogy különlegesnek érezzem magam mellette és azt hiszem elég sok lány is így érez.

2013. márc. 25. 13:05
 13/21 anonim ***** válasza:
9: Saját megfigyeléseken alapul. Bár 5000-nél még nem járok, viszont lassan több, mint egy éve vezetek statisztikát arról, hogy az után sétálva milyen párokat látok.
2013. márc. 25. 13:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Jah, nyilván minden lány így randizik: hány centi magas vagy? "csak" 179? 1 centivel alatta vagy a nívónak, nem jó, következő!

egyáltalán nem centire mérjük a pasikat, azon akad meg a szemünk, aki számunkra vonzó. Az csak egy plusz, ha nálunk magasabb, de pl pont tegnap a buszon láttam egy olyan srácot, hogy megállt az eszem tőle, olyan jól nézett ki, és mondom ezt úgy, hogy alacsonyabb volt a magam 163 centijénél... Tény, hogy a lányok többsége, hozzám hasonlóan vele egymagas vagy magasabb srácot tart előnyösebbnek. Vannak olyanok, akik ehhez nagyon szigorúan ragaszkodnak (jót mutassak mellette magassarkúban is- egyetértek ezzel a kategóriával, legyen akármilyen gonosz is), és vannak azok, akiket a legkevésbé sem zavar a magasságkülönbség. Olyan esetről is hallottam, hogy egy majd' 2 m magas kosaras nőnek valami 160 centis férje akadt. Na, erre varj gombot...

2013. márc. 25. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Én ismerek pár alacsony nőt kb 152 cm magasak és ök nem akarnak egyáltalán 180 cm magas pasit. Nem is ilyen a párjuk.
2013. márc. 25. 14:04
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

"Miért nem létezik olya lány?"

És ki mondta, hogy nem létezik? Engem például taszítanak a magas férfiak, akár hiszitek, akár nem. Nem tudok elképzleni magam mellett magas fiúkat. 160-170 között a TÖKÉLETES. :)

22L /160cm"

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

Válaszolok normálisan a kérdésre és 0%? :D

Vicces.

Vagy fáj a magas fiúknak, hogy bizony nem mindenkinek ők kellenek, vagy az alacsony 'nyomorékok' már elkönyvelték, hogy minden nő hazudik(?). :)

2013. márc. 25. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Vannak lányok/nők akiknek fontos a magasság vannak akiknek nem! A magyar pasik egyáltalán nem olyan magasak, sok a 180 cm alatti, mégis találnak párt. Te is fogsz!
2013. márc. 25. 16:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Mivel 176 centi vagyok (21/L) ezért jól esik ha a párom legalább 5-10 centivel magasabb..
2013. ápr. 1. 23:19
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
miert nem leteznek olyan fiuk, akiknek bejonnek a fellabu, felkaru, fejnelkui csecsemok?
2013. jún. 16. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
bassza meg. visszintes helyzetben az ágyban nem tök mindegy a magasság különbség? szex közben nem lényeg a magasság max ha tőlem sokkal alacsonyabb a nő legalább nem kell térdelni neki szopás közben
2013. nov. 18. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!