Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy elérhetetlen, visszahúzódó, csendes srác vagyok, akkor mégis miért nem kellek a csajoknak?
Figyelt kérdés
Hiszen minden lány az elérhetetlen fiúra vágyik, aki le sem sz@rja őket, észre sem veszi őket. :D2013. márc. 25. 12:06
11/16 anonim válasza:
Talán azért mert nem az jön le a lányoknak amit te állítasz magadról ("elérhetetlen"), hanem az, hogy egy totális lúzer aki fél minden emberi kapcsolattól..
21L
12/16 HotChoc válasza:
Nem értem, miért általánosítasz. Honnan veszed hogy minden lánynak olyan srác kell, mint te? Én speciel egyáltalán nem vágyom ilyen fiúra. Miért kellene olyan, aki észre sem vesz?
13/16 anonim válasza:
Ha elérhetetlen vagy,mit csodálkozol?! xd
14/16 anonim válasza:
Manapság a bunkóság a menő. Legyél kivagyi, harsány, potyogjon föld a szádból (b*zmeg g*ci van egy tigid) hordjál "divatos(nak gondolt) baromi drága ruhákat meg fuxot és Te leszel a number one.
15/16 anonim válasza:
épp ezért,mert ilyen vagy... elérhetetlen.egy csendes,visszahúzódó srác nekem nem lenne vonzó,aki pl kettőt se szól,nem csak ez a két véglet van,hogy bunkó vagy csendes.Max a plátói szerelmet tápálálhatja egy iylen visszahúzódó magatratás,mert így igazán megismerni se fognak a nők.
16/16 anonim válasza:
Sok lánynak nem a csendes fiuk jönnek be, nem kell ezért megváltozz csak várd ki azt aki egy visszahuzodo fiut keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!