Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én egy elérhetetlen, visszahúz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy elérhetetlen, visszahúzódó, csendes srác vagyok, akkor mégis miért nem kellek a csajoknak?

Figyelt kérdés
Hiszen minden lány az elérhetetlen fiúra vágyik, aki le sem sz@rja őket, észre sem veszi őket. :D
2013. márc. 25. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Talán azért mert nem az jön le a lányoknak amit te állítasz magadról ("elérhetetlen"), hanem az, hogy egy totális lúzer aki fél minden emberi kapcsolattól..

21L

2013. márc. 25. 13:17
 12/16 HotChoc ***** válasza:
Nem értem, miért általánosítasz. Honnan veszed hogy minden lánynak olyan srác kell, mint te? Én speciel egyáltalán nem vágyom ilyen fiúra. Miért kellene olyan, aki észre sem vesz?
2013. márc. 25. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha elérhetetlen vagy,mit csodálkozol?! xd
2013. ápr. 9. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Manapság a bunkóság a menő. Legyél kivagyi, harsány, potyogjon föld a szádból (b*zmeg g*ci van egy tigid) hordjál "divatos(nak gondolt) baromi drága ruhákat meg fuxot és Te leszel a number one.
2013. ápr. 9. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:
épp ezért,mert ilyen vagy... elérhetetlen.egy csendes,visszahúzódó srác nekem nem lenne vonzó,aki pl kettőt se szól,nem csak ez a két véglet van,hogy bunkó vagy csendes.Max a plátói szerelmet tápálálhatja egy iylen visszahúzódó magatratás,mert így igazán megismerni se fognak a nők.
2013. nov. 26. 10:50
 16/16 anonim válasza:
Sok lánynak nem a csendes fiuk jönnek be, nem kell ezért megváltozz csak várd ki azt aki egy visszahuzodo fiut keres.
2016. márc. 1. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!