Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rondáz le a lányok elég nagy része mindenkit, aki eltér az ideálnak beállított amerikai szuperhős/Bieber féle nyálgép képtől?
Azt látom, hogy egy pasi akármilyen jólöltözött, ápolt, igényes külsejű, ha nem illik bele a fent említett két ideálképbe, akkor a fiatalabb csajok nagyrésze számára már ronda. Persze van kivétel, de ez az általános.
Ez miért van így? Nem vagyok én sem idős (24), de amikor én gimis voltam, még egyáltalán nem volt ennyire szélsőséges a lányok értékítélete.
Ja és az ironikus az egészben, hogy ez nem csak a topmodell kategóriás lányokra vonatkozik, az átlagosan csinos, helyes csajok is ilyenek.
Azért, mert bár a lányok tisztában vannak arról, hogy ez a Bíeber nem lesz sosem az övék, de kedvesség, és hasonló dolog sugárzik ki belőle, ami kell a lányoknak, belőled, maximum a kapanyél lóg ki.
A média olyanná teszi az ilyen fiúkat, amilyennek a lányok szeretnék. Valójában nem olyan, mint ami lejön a médiából.
De van egy sármja ami megfogja a lányokat. Kisugárzása van, ami egy cseppet sem hasonlít a tiedhez.
A média tudja, milyenné kell tenni az embereket, hogy a fiúk lányok omoljanak eléjük. A média azt is el tudja érni, hogy a fiúk, lányok megbolonduljanak egyes emberekért. És az biztos, hogy nem olyan, mint te, aki ilyen lekezelő típus, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!