Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan randizhatnék két lánnyal egyszerre?
Figyelt kérdés
Van 2 nagyon szexis lány akikkel szemeztem és összesúgtak mögöttem. Nagyon tetszik mindkettő nem tudnék választani közülük. Meg mindig együtt vannak, nagyon jó barátnők lehetnek, milyen lenne már ha csak az egyiket hívnám el? Valakinek van már ilyen tapasztalata? Hogyan lehetne?
24F
2009. szept. 17. 18:48
11/12 anonim válasza:
akkorát huznék be neked h az elozo kommentelo adná a másikat. amugy sunáznám mind2t a helyedben :P
12/12 A kérdező kommentje:
Most ha megmagyarázná valaki, hogy miért húzna be, sokkal tahóbb kérdezők és kérdések mellett pont nekem, az jó lenne. De mindegy.
2010. márc. 5. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!