Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan randizhatnék két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan randizhatnék két lánnyal egyszerre?

Figyelt kérdés

Van 2 nagyon szexis lány akikkel szemeztem és összesúgtak mögöttem. Nagyon tetszik mindkettő nem tudnék választani közülük. Meg mindig együtt vannak, nagyon jó barátnők lehetnek, milyen lenne már ha csak az egyiket hívnám el? Valakinek van már ilyen tapasztalata? Hogyan lehetne?

24F

2009. szept. 17. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen elhívod mind két csajt. De jobb lenne ha inkább olyan csajt keresnél aki nincs összenőve a barátnőjével. Nem lesz sértődés ha mindkét csajnak bejössz.
2009. szept. 17. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Itasd le őket. Érdeklődj bejönne e nekik egy durva hármas szex. Aztán hajrá, nekem eddig mindig bejött. Légy őszinte, és hamar térj ki rá, mit akarsz. Légy rámenős, és szexi. Ha nemet mondanak, próbáűlkozz később.
2009. szept. 24. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
ha szerzel még pár embert tömeg szex is lehet belőle
2009. nov. 19. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
hallod... ne járj mindkettővel egyszerre. az ugy nemjo xD mert akkor a végén mindkettő megutál :d
2009. dec. 3. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Itasd le őket, aztán kérdezd meg tőlük, mit szólnának a hármashoz. Ha nemet mondanak, feleld azt, hogy jaj, csak vicceltem, ne vegyétek már komolyan :D Aztán jöhet még egy nagy adag pia xD
2010. márc. 1. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, hogy mindkettejüket nagyon kedvesnek találod, ezért külön-külön találkoznál velük.

Biztosan a randik után könnyebben döntesz-24 évesen ez igazán nem lehet probléma;)

2010. márc. 1. 14:41
 7/12 anonim válasza:

Khm :).. egyetértek az előttem szólóval..

Szerintem ha egyszerre hívod el őket nem fogják önmagukat adni.. de ha külön-külön hívod el őket akkor szerintem nem "játszák meg magukat"..

Jah és ne rámenős legyél...hanem magabiztos..

meg ne egyből a a szex-et hozd fel.. csak azt fogják mondani hogy olyan vagy mint a többi pasi aki csak a szex-re hajt.. ennyi:)

2010. márc. 1. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Elmész anyáddal meg egy guminővel és örülsz, hogy legalább nem ülsz egyedül az asztalnál.

Kettővel nem megy!Merj döntéseket hozni b@szki!

2010. márc. 1. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:

ha elhivod öket külön külön akkor biztos lehetsz benne h egyik sem fog elmenni..

vagy dönts és vállaszd az egyiköjüket, vagy a 3mas..

2010. márc. 1. 18:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkorát húznék be neked hogy a fal adná a másikat te idióta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy lány

2010. márc. 1. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!