Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás önbizalomhiánnyal?
Sziasztok! Kicsit hosszú leszek kérlek nézzétek el nekem. Nos az alaphelyzet a következő: eléggé egyedül érzem magamat. Barátok nagyjából nincsenek lent részletezni fogom, hogy miért. Mivel eléggé egyedül vagyok jó lenne egy társ jelen esetben egy lány.
Nos nem olyan vagyok, legalábbis nem úgy tekintek magamra, mint a többi srác. Másoknak csak általában arra kell egy csaj, hogy megdugják aztán ennyi. Nekem viszont egy olyan társ kellene, akit szeretek és el tudok vele lenni, jókat nevetni közös programok ilyenek.
Sajnos eléggé önbizalom hiányos vagyok. A többi srácnak könnyen megy a dolog oda megy a csajhoz bájvigyor aztán összejöttek. De ezekkel a kapcsolatokkal az a baj, hogy többnyire kéthetesek tipikus Facebook kapcsolatok ahol össze-vissza küldik egymásnak a szíveket meg így szeretlek, úgy szeretlek aztán ennyi volt. Én nem szeretnék ilyen felszínes kapcsolatot és ezért egy olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, akivel tényleg el tudnám képzelni a dolgot kicsit hosszabb távra.
Tehát a kérdésem összefoglalva: hogyan tudnék úgy ismerkedni normális lányokkal, hogy nem vagyok a tipikus macsó alkat, nem vagyok divatmániás, öltözködésem átlagos de szerintem belül nem vagyok az legalábbis szerintem jobban el lehet velem beszélgetni dolgokról, mint a többi sráccal akik kb. annyit tudnak, hogy "Dugjunk, igyunk, drogozzunk." Ezért szeretnék megismerkedni egy hozzám hasonló normális lánnyal de kissé önbizalom hiányosan. Ezt hogyan lehet kivitelezni, már ha lehet?
Ha érdekel valakit leírhatom az érdeklődési körömet, hogy milyen vagyok stb. már, ha számít ez a válaszadásban.
Előre is köszönöm azoknak akik értelmes hozzászólásokkal próbálnak majd segíteni! :)
16 évesen én is ilyen voltam, mint te. Ugyanígy láttam a világot, utáltam a menőbb, helyes srácokat, nem értettem, hogy mit esznek rajtuk a lányok... Most lassan betöltöm a 19-et, és azt kell hogy mondjam, hogy az életem a feje tetejére fordult. Először is jött egy lány, (16 éves koromban) aki igazából a "menőbb" csajokhoz tartozott. Ő vert belém egy kis értelmet, nagyon sokat köszönhetek neki, meghozta az önbizalmamat. Rájöttem, hogy én sem vagyok csúnya, és nagyrészt rajtam múlik, hogy hogyan is nézek ki. Elkezdtem járni konditerembe, mivel hirtelen nőttem (190 cm vagyok) így sajnos muszáj rádolgozni az izomzatra is, hogy ne legyek egy botsáska.
Ha adsz magadra, és megtartod a mostani belsődet, hidd el, hogy kapós leszel a lányoknál. Tudod, van egy olyan mondás, hogy: "a külső megfog, a belső megtart". Mindenképp javasolnám az edzést, nem kell testépítőnek lenni, de 100%, hogy önbizalmat fog adni lányok terén is! Majd meglátod, hogy az ami benned van, egy jó dolog, de muszáj lesz megtanulnod kicsit jobban elengedni magad, és ezt véleményem szerint nagyban segíti az önbizalom. Minden rajtad múlik... Ha gondolod írhatsz privátot, ha van valamilyen kérdésed, szívesen válaszolok. Hajrá!
Szia!
Igazából én is ebben vagyok..de sokat olvastam a dolgoknak és ki kell nyomoznod valóban mi az önbizalomhiányod oka. Esetleg kérj egy igaz barátodtól( egy azért remélem van) ő hogy látja a helyzeted. Aztán keress valami hobbid ami picit kitölti az életed és nem lesz tőle olyan üres az életed és így az az élmény amit akkor szerzel a hobbyd alatt javítja a lelked állapotát is ami idővel az arcodon is látszik majd..plusszban tudsz ismerkedni a hobbyd kapcsán és lesz beszédtéma is..
Én is hasonló "különc" vagyok. Míg az ismerőseim körében a foci meg a gépes játékok a témák addig nálam az állatok a témapl.halak,kígyók, gyíkok,pókok, skorpiók stb... Eddig nem igazán találtam olyan lányt aki osztozna ezen a témán, de szerintem a ballagás után sok új ismerősre teszek szert és ki tudja mit hozz a jövő! :D
F14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!