Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás önbizalomhiánnyal?
Sziasztok! Kicsit hosszú leszek kérlek nézzétek el nekem. Nos az alaphelyzet a következő: eléggé egyedül érzem magamat. Barátok nagyjából nincsenek lent részletezni fogom, hogy miért. Mivel eléggé egyedül vagyok jó lenne egy társ jelen esetben egy lány.
Nos nem olyan vagyok, legalábbis nem úgy tekintek magamra, mint a többi srác. Másoknak csak általában arra kell egy csaj, hogy megdugják aztán ennyi. Nekem viszont egy olyan társ kellene, akit szeretek és el tudok vele lenni, jókat nevetni közös programok ilyenek.
Sajnos eléggé önbizalom hiányos vagyok. A többi srácnak könnyen megy a dolog oda megy a csajhoz bájvigyor aztán összejöttek. De ezekkel a kapcsolatokkal az a baj, hogy többnyire kéthetesek tipikus Facebook kapcsolatok ahol össze-vissza küldik egymásnak a szíveket meg így szeretlek, úgy szeretlek aztán ennyi volt. Én nem szeretnék ilyen felszínes kapcsolatot és ezért egy olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, akivel tényleg el tudnám képzelni a dolgot kicsit hosszabb távra.
Tehát a kérdésem összefoglalva: hogyan tudnék úgy ismerkedni normális lányokkal, hogy nem vagyok a tipikus macsó alkat, nem vagyok divatmániás, öltözködésem átlagos de szerintem belül nem vagyok az legalábbis szerintem jobban el lehet velem beszélgetni dolgokról, mint a többi sráccal akik kb. annyit tudnak, hogy "Dugjunk, igyunk, drogozzunk." Ezért szeretnék megismerkedni egy hozzám hasonló normális lánnyal de kissé önbizalom hiányosan. Ezt hogyan lehet kivitelezni, már ha lehet?
Ha érdekel valakit leírhatom az érdeklődési körömet, hogy milyen vagyok stb. már, ha számít ez a válaszadásban.
Előre is köszönöm azoknak akik értelmes hozzászólásokkal próbálnak majd segíteni! :)
"Mivel eléggé egyedül vagyok jó lenne egy társ jelen esetben egy lány. "
Ez a probléma.
Valójában te sem vagy sokkal jobb azoknál, mint akiknek csak "arra kell". Ők csak szexelni akarnak egy jót, te pedig csak nem akarsz magányos lenni, mert így üres az élet. Sajnos ez így nem működik. A másik fél is érezni fogja, hogy ő azért kell, hogy betöltse az életedben tátongó lyukat.
Én azt javaslom, hogy szedd össze magad és ne erőltesd ezt a dolgot. Majd jön az a bizonyos lány, ha olyan állapotban leszel.
Eskü, mintha a saját gondolataimat írtad volna le... :o
Ha kapsz vmi jó tanácsot, és beválik, esetleg nekem is elmondhatnád.
F/14
Elmagyarázom ezt az önbizalomhiányt, ami nálam van, hogy hogyan működik. Egyszerűen nem merek egyáltalán beszélgetést kezdeményezni vagy "ráírni Facebookon (na jó ez a leggázabb dolog szerintem Facebookon csajozni de csak példa) egy szép, nekem tetsző csajra. Hogy miért? Ha nagyjából ismerem akkor tudom kikkel barátkozik. Kigyúrt, gazdag, menő, divatos srácok veszik körül, eddig ilyen pasijai voltak. Na már most én sem kigyúrt, sem gazdag sem menő nem vagyok és nem is törekszem rá, hogy az legyek.
A stílusomat leírni nehéz lenne. Nem öltözködök úgy, mint egy rocker vagy egy punk de ilyen zenékért rajongok, hasonló nézeteket vallok, mint amelyekről a kedvenc zenekarjaim énekelnek. Nem érdekel más véleménye, általában a társadalommal legalábbis a korosztályom társadalmi rétegével szemben megyek. Elítélem a mai fiatalok magatartását (különböző szempontokból), "nézeteit" (mert nincs nekik, nekik elég annyi, hogy menjen a világ a többivel nem foglalkoznak). A lényeg, hogy kitűnök szerintem a többiek közül és ezért nem merek kezdeményezni egy népszerű lánnyal mert nem a hasonló gondolkodású emberekkel járt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!