Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek futhat egy lány egy fiú után?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek tetszik egy srác az osztályból, de csak ritkán vannak együtt, hetente kb 1x elkíséri. Ő azt mondja, van köztük valami, de én figyelmeztettem, hogy ne csináljon hülyét magából, ne hívja el sehová. erre összevesztünk.(nem vagyok irigy, és nem tetszik nekem a srác)16l2013. márc. 22. 23:44
1/6 A.Romanov válasza:
Az, hogy elhívja randira nem futás utána. Szerintem.
2/6 anonim válasza:
Ha fogócskáznak, akkor előfordulhat ...
3/6 anonim válasza:
futhat...sőt azt kedvelik is a pasik
4/6 Dalmuschkaaa válasza:
Csak egy pontig lehet ezt csinálni.
5/6 anonim válasza:
Az, hogy egy lány kacérkodik egy pasival, végig simítja a vállát, rámosolyog, és hasonlók az vonzó, és izgalmas. Hívja el randira. Ha csak megy utána mint a pulikutya, elkapja a tekintetét, ha összenéznek, és zavartan viselkedik a társaságában, az béna, és csak beégeti magát. Ha a mostani helyzetben a 2.-at csinálta, akkor hagyja a francba, majd legközelebb ügyesebb lesz. Össze sem tudnám számolni hányszor égettem be magam kiscsikó koromban, mire összeszedtem magam annyira, hogy megtanultam ügyesen flörtölni. Sok gátlás van egy ilyen kis fiatal csajban, meg persze a srácokban is. Ezeken csak úgy lehet túljutni, ha próbálkozik az ember.
Ez a legszebb időszak, egy ember életében. :)
26F
6/6 anonim válasza:
jah csak hulyet csinalna magabol. ne fusson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!