Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen hajszín-szemszín kombináció jön be leginkább egy pasin?
7-es:
Addig amíg a szőke-kék szemű volt sok lány esete az volt a baj, most meg az a baj, ha a fekete?
Amúgy nem tudom megmondani, nekem még szőke vagy világos hajú férfi sosem tetszett, de imádom, ahogy a párom a sötétbarna csillogó szemével rám néz, és hozzá az a gyönyörű fekete haja, csodálatos *.*
Szerintem a sötét haj-sötét sztem férfiasabb.
20:54
Szerintem a szőke, vagy vörös haj, kék szemekkel, hosszú, egyenes hajjal, és közepes/nagy méretű szakállal a legférfiasabb.
Példa:
** Elírtam. :D
Előbbre kellett volna a hosszú hajat...
Ez nem férfias, hanem igénytelen, hirtelen azt hittem személyesen a jeti-t linkelted be :D
Nekem a cuki kis fekete hajú olaszok jobban bejönnek: [link]
(és most itt nem a testük a lényeg, mert az már túl izmos nekem, de fejre legjobbak)
Nagyon sötét barna vagy feket haj, a szem az mindegy, de a szép nagy bogárszem nagyon bejön:)
14/L
Szerintem semmi igénytelen nincs benne. A hosszú hajat ápolni kell, vagyis igényesség szükséges hozzá.
A szakáll és hosszú haj kombinációja a büszkeséget, és erőt jelképezi véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!