Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkozatok már olyan lánnyal, aki külsőre vonzó, bájos volt és jellemre is megfelelt? Én miért nem találok olyna lányt, aki szép és egyben kedves, megértő, jószívű, hűséges és nem felszínes?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 15:47
11/13 anonim válasza:
Nem mondtam h minden szép lány ribanc...irtam h tisztelet a kivételnek :) am igazad van,kell vonzalom,és megértem a helyzeted :/ tényleg nehéz manapság normális kapcsolatot kialakítani :(( én normális,átlagos lánynak vallom magam,és az a tapasztalatom,h az ilyen lányok lassan találnak olyan társat,mint te,aki nem felszines,képes komoly kapcsolatot kialakitani stb,de ezek általában tovább is tartanak :) am hány éves vagy?
12/13 anonim válasza:
Minden szép lányt r*bancnak tartok.Tudom,hogy nem mind az,de így egyszerűbb célpontokat választani..
13/13 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok egyébként.
2013. márc. 21. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!