Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja az egyik PUA haverom folyton, hogy rengeteg rendes, szép lány van, én miért nem hiszek ebben?
az ilyen lányokhoz az összes pasi szinte PUÁsan közeledik.
meglátják, esélyt sem kap arra hogy kb. normálisan megnézze őket, már le van támadva azzal, hogy azonnal randira hívják.
neki nem újdonság hogy dícsérik a külsejét, hogy azonnal mindenki a lába közé akar férkőzni, ásítozik az unalomtól.
a PUA módszer az átlagos vagy csúnyább lányoknál működik, akiket ritkán szólítanak le és reszketnének egy f@szért.
a szép csaj meg minden ujjára 5 pasit kap, naná hogy nem fog epekedve omlani az 1. puás pasi karjába. ha eljátsszák vele a "lesz@rom, nem hívom"-játékot, ő lazán talál is magának már másnapra mást, higgyétek el, nem fog sírni a párnájába.
a Jó - és tényleg igazán jó- csajt eredetiséggel lehet meghódítani, úgy hogy örökös bizonytalanságban tartják.
Mit értek ezalatt? Ó, nem az ósdi "egyszer hívom majd kakkantok rá" - játszmát mert azt kívűlről fújja, a saját fegyvere. nem, hanem azt hogy a pasi azt mondja:
te figyelj, itt és itt leszek ekkor és ekkor. ha van kedved velem meg pár emberrel iszogatni, eljössz.
akkor nem azt gondolja "na, mégegy barom aki nem jó pasi, de elhiszi hogy lefektethet" hanem: na, vajon most csak haverkodik, vagy mi van?
2. lépés: keresed, írsz neki. na nem "lenne kedved kettesben meginni valamit?"- kezdetú ócskaságról, hanem feldobsz egy abszolút más témát, amiről jó hosszan lehet beszélgetni de semmi köze a kapcsolatokhoz.
2-3 érdekes beszélgetés után majd a csaj fog rádírni merthogy "vele milyen jókat lehet dumálni"
aztán még 1-2 találkozás amiről nem lehet eldönteni hogy haveri-e és majd még ő fog rádmászni.
ezeknek a lányoknak akik mindenkit megkaphatnak az kihívás ha úgy érzik, ők hódíthatnak meg valakit.
szóval átlagos csajnál bejön mert náluk jóval kevesebben próbálkoznak, de szépnél nem, mert állandóan nyomatják náluk a puát.
szerintem meg a logikáddal van a probléma: ha egy lány szép, akkor elkényztetett?
és az, hogy sok fiúnak bejön, nem (feltétlen) jelenti azt, hogy sok fiúval összejön...
amúgy meg "ha nem zuhansz le sehova, nincs honnan felemelkedni"
és "próba- szerencse"
de amíg külön fajnak tekinted a szebb lányokat, szerintem nincs is értelme próbálkozni...
mert tapasztalatlan és vesztes vagy.
"Szerény véleményem szerint elég egoista dolog, ha valaki így nevezi magát."
pont ez a sikerük lényege.
"# 13/16"
ez szerintem elég sok lánynál működik, csak a keresettebb árunál időigényesebb. a lényeg, hogy valami vonzó de szokatlant adj, hogy tudjon drámázni meg agyalni rajta. persze megfelelő külső nélkül nem ér semmit az egész, nagyrészt arról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!