Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hibás vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hibás vagyok?

Figyelt kérdés
Azzal kezdeném hogy nem rég lett vége a párkapcsolatomnak kb 3 hete. Nem nagyon akartam még újba belemenni,d megtetszett egy csaj. Elkezdtem neki az ASK-ra(aki nem tudná annak : kérdés feltevő oldal) írogatni verseket, szép idézeteket stb, nőnap alkalmából az ask-ra raktam ki neki ajándékot meg mindennap érdeklődtem iránta stb. Na közben ő úgy látszott összejött egy fiúval ami emg is történt. De én már mielőtt tudtam hogy összejönnek egy állfacebokon ráirtam és elmondtam hogyha lát arra esélyt hogy valakivel új kapcsolatot kezdjen akkor írjon rám. Már együtt volt a pasival amikor válaszolt a levelemre hogy küldjek neki képet. Én azt mondtam ha mond egy értelmes okot hogy miért fedjem fel magam mikor már van pasija már küldöm is. Ő erre egy rohadt nagy baromságnak odaírta hogy mert ő szereti tudni hogy kivel írogat. Erre persze nem küldte el a képet mert szerintem ez nem egy normális indok. Viszont azóta hiába írok kérdést az ask-ra nem válaszol rá.
2013. márc. 20. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
hagyd.. van pasija
2013. márc. 20. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a hibás.

Az ASK a sz*r,a csaj pedig egy k*rva.

2013. márc. 20. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Vissza kéne menned márkaszervízbe mert valami meghibásodott benned.
2013. márc. 20. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
a gyakosok nem szeretik az ask.fm-et csak a class fm-et
2013. márc. 20. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

:D :D

Hát, a kettes válaszadó hirtelen megmosolyogtatott a tömör stílusával, de nagyon egyszerűen fogalmazva elfogadható a válasza annyira, hogy osszam a véleményét. :D

2013. márc. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!