Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csonntika kérdése:
Lányok! Menyire számit nálatok a test alkat?
Figyelt kérdés
Pl ha van egy sovány fiu de az arca szép, helyes akkor elnéznétek neki h mondjuk ropi?:D2013. márc. 20. 18:10
11/14 A kérdező kommentje:
15 éves 179cm56kg ...:S
2013. márc. 20. 18:57
12/14 anonim válasza:
Ó az egyáltalán nem vészes. Én a te korodban olyan 176/59 voltam, amivel csak kicsivel voltam fölötted, mondjuk én is rohadtul vékonynak éreztem magam. Ezért is fogtam neki edzeni és mostmár olyan 65 kg körül vagyok, de sokkal jobban érzem tőle magam, az ideál olyan 75 kg körül lenne. Jobb ha te is nekifogsz edzeni, mert úgy fejlődsz a legjobban, továbbá egyél sok fehérjét és zöldséget mint állat. Edzéstervnek pedig valami egyszerűt és hatékonyat ajánlok pl a Fegyencedzés. Valamilyen szinten azért változnod kell, mert minél idősebb vagy annál inkább jössz rá arra, hogy a nők milyen felszinesek...
Sok sikert!
13/14 anonim válasza:
Szeretem a vékony fiúkat, fôleg akkor, ha helyes arcuk van. (:
14/14 anonim válasza:
akkor ezen van még mit dolgozni, de nem vagy elkésve semmivel :) én azért szeretem, ha legalább nálam erösebb a fiú
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!