Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem volt még barátom. Velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még barátom. Velem van gond? (lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.szeretnék egy barátot.páran már járni akartak velem,de egyik sem tetszett.én vagyok túl válogatós? nem szeretnék akárkivel összejönni.csúnyának nem mondhatnám magam(nem ego-ból mondom),mert sokan kérdezik,hogy miért nincs barátom,mert tök szép vagyok.értelmes válaszokat szeretnék!:)
2009. szept. 16. 16:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mert még nem a megfelelővel találkoztál. Majd jön az akinek jönnie kell.
2009. szept. 16. 16:03
 2/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2009. szept. 16. 16:05
 3/21 anonim ***** válasza:
hát én 15 éves vagyok és még nekem sem volt...:) amúgy ugyanúgy vagyok ezzel, mint te. Lehetett volna már barátom, de én nem arra vágyom, hogy összejöjjek valakivel, akinek bejövök, hanem, hogy tényleg szerelmes legyek. Tehát semmi gond nincs ezzel ;)
2009. szept. 16. 16:24
 4/21 A kérdező kommentje:
értem,és köszönöm:)
2009. szept. 16. 18:03
 5/21 anonim ***** válasza:
Én 24 éves vagyok, de 18 éves koromig nem volt barátom. A lányok általában érettebben a fiúknál, anno a korombeli fiúk engem nem hoztak lázba. 6 évvel és 4 kapcsolat után most már menyaysszony vagyok, készülünk az esküvőre:) Úgyhogy ne aggódj, nem vagy lemaradva semmiről!:)
2009. szept. 16. 18:12
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
dehogy baj hogy még nincs barátod csak nem talált még meg a megfelelő vadász:)27/f
2009. szept. 16. 18:25
 7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2009. szept. 16. 19:05
 8/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, hogy nincs barátod és hogy válogatós vagy. Én helyesnek tartom, hogy nem akarsz összejönni akárkivel, hanem csak olyannal, akit méltónak találsz rá.:)
2009. szept. 16. 20:36
 9/21 anonim ***** válasza:
énis ugyan így vagyok. ekkor azt szoktam válaszolni, amit az első mondott. azért nincs barátom, mert még nem találtam meg Őt. vagyis, talán, de az már bonyolult. és elég esélytelen.
2009. szept. 17. 20:09
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok vele.15éves,sokak szerint szép és mindenki csodálkozik,hogy nincs barátom és,hogy nem jártam még senkivel.Viszont velem is sokan akartak járni,de egyik sem tetszett úgy igazán,vagy ha mégis akkor meg túl nyomulós volt,hogy pl.(sms) Szia.Hogy vagy? Akarsz velem járni?-na az ilyet utálom...
2009. szept. 19. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!