Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több pasinál is észrevettem, hogy ha beszélget egy nővel, össze-vissza mászkál, miért? Zavarában? Vagy unalmában?
:) párom mászkál fel alá állandóan miközben telefonál, sőt amikor valakivel komoly dologról beszél v. meg akarja győzni, érvel, állandóan elindul az ajtó felé, aztán kinyitja, az ajtóban áll, visszajön, és így sérikézik egész beszélgetés alatt. Én jót mosolygok rajta, időnként rászólok csukja be az ajtót mert hideg van :D
Tehát szerintem biztos nem unalmában, max zavarában teszi.
Nagyon szimpatikusak vagytok. Köszönöm, végül is az jó, ha zavarba jön vagy nem?
De tényleg embere válogatja, mert én pl. egy sráccal beszélgettem, és már hónapok óta alakulóban volt, egyszerűen nem tudott hozzám fogni(én meg még kis fruska voltam, és mindent rábíztam), szóval amíg kínlódott, addig én a falon lévő mintát rajzolgattam az ujjammal, de közbe meg total ideg voltam, hogy mikor jutunk már előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!