Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszer bnőm?
17 éves vagyok,164 cm magas.Kicsit olyan kisfiús tekintetem van, nem vagyok az a sármos, csajmágnes.Én olyan típus vagyok aki megbecsüli a lányokat, szeretgeti őket, figyelmes velük.
Privit is irhattok.

7 milliárd ember él a földön.
abból 3,8 milliárd kb nő :D
csak találsz majd valakit :D
Köszi a válaszokat.Mindenkinek megy a zöldkéz!
Irhattok még!

Nem. Egyedül fogsz meghalni, mert túl kedves vagy.
Na nem, csak viccelek. Én is ilyen vagyok, csak 180 centi (nekem nagyobb :D), és az a tapasztalat,hogy a lányok nem a kedveseket választják.

most jól figyelj amit mondok, nyisd ki a szemed, és olvasd a sorokat, majd jól jegyezd meg!
nem az a lényeg hogy milyen a személyiséged, soha ne szégyelld akármilyen is vagy!
hiszen valakinek biztos hogy tetszel, valakinek biztos hogy tetszik az amit csinálsz, és amilyen vagy, ha szerencsés vagy akkor több csajnak is be jösz..
a kulcs, hogy légy férfi öregem! és ne félj semmitől, ez a boldogsághoz is a kulcs

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!