Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem a lánynál? 15/F leírás aluk
15/F vagyok a lány 16 éves.
Jó barátok vagyunk minden hétvégén lejárunk 2 en.
Mindig szokott puszit adni ölelni.
Tegnap történt hogy a hó maitt nem akart lejönni ezért felhívott magához filmezni.
És hát persze hogy a horror film került elő:D
A lényeg hogy félt és hozzám bújt.
Mikor meg már feküdve néztük akkor rámfeküdt(a fejét a mellkasomra tette)
Van barátja ő 17 éves.
Szerintetek most ez azt jelentheti hogy szeret,vagy tetszek neki?
1 hete jöttek kapcsolatba..
Ismer a srác és semmit:)
izgult hogy nehogy olyan történjen fent amit nem kéne
első vagyok ,ez így van, ha vele ezt teszi, veled is ezt fogja. De az is jó kérdés ha téged szeretne, miért mással jár 1 hete?
nem azt mondom hogy ne próbálkozz, de tartsd észben az a nagy valószínűséget hogy csak játszik veled.
3 lehetőséged van, vagy kihasználod a lány könnyűvérűségét ha kitudod,mert tényleg az v. csak barátok maradtok, v.megjátszod az elérhetetlent (mert a lányoknak mindig az kell amit nem kaphatnak meg,nem pedig a síró, nyafogó, agyonnyomulós, "kérlek engem válassz" fiúk)és idővel talán lesz valami. De szerintem max mint "b" tervként számolj vele. De az is jó megoldás lehet hogy kerek-perec elhívod randizni a pasija ellenére, hisz csak 1 hete járnak.. (legalább megtudod hányadán álltok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!