Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem vagyok egy megfelelő partner a lányok számára?
Végzős egyetemista srác vagyok egy jó egyetemen. Jó a külsőm, igényesen öltözöm, ápolt vagyok, tájékozott, vannak hobbijaim, és társaságban is megállom a helyem. A csajokat nőként kezelem, nem bunkózok velük, de nem is vagyok nyájas.
Mi lehet az oka, hogy mindig lekoptatnak? A 18-23 éves korosztálynál szoktam próbálkozni (én is 23 vagyok), és nem várok el többet, mint amit én is nyújtok: igényességet, ápoltságot, nőies kisugárzást (ennek én nyilván az ellenpárját nyújtom, mielőtt valaki kiforgatná :P), és legalább egy alapszintű intelligenciát.
Mégis állandóan fejjel megyek a falnak, és nem értem miért. Az önértékelésem kezd teljesen összeomlani, mert nem látom, hogy hozzám hasonló kvalitású embereknek ez a téma ekkora problémát okozna.
Figyelj, nem az a baj, hogy a lányok nem normálisak. Akikkel szoktam találkozni, jófejek, kedvesek, hellyel-közzel értelmesek. Nem arról van szó, hogy buta libák lennének. Tudom hogy a lányok jelentős százaléka nagyon ostoba, de igazából őket elég könnyű leszűrni.
Csak aztán mégse lesz folytatás, ennek ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!