Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell lepedofilozni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell lepedofilozni, ha egy fiú csak az alacsony, pici, kislányos lányokhoz vonzódik? Mégis kihez kéne vonzódnom, amikor én is alacsony, pici, kisfiús srác vagyok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jah, az a pedo aki a fejletlen lányokhoz(vagy fiúkhoz) vonzódik.
2013. márc. 17. 22:21
 12/13 infomoly ***** válasza:

Kényelmes dolog a sztereotipizálás! Ne törődj a kritikákkal, csak magadra hallgass! :-)

Ja, és a kérdést jobb, ha kicsit pontosítod, mert félreérthető. Pl.: kislányos kinézetű, de felnőtt, érett, vagy korban hozzád illő... stb.

2013. márc. 19. 07:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja, én úgy értettem a kislányost, hogy pici, de már van kicsi cicije legalább meg feneke.
2013. márc. 19. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!