Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lehet az, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy még mindig a kislányos, fiatalos, elpirulós, tapasztalatlan, szűz, félénk lányokhoz tudok csak vonzódni úgy igazán? Fiúk, van más is így ezzel?

Figyelt kérdés
23 vagyok, de szomorúan tapasztalom, hogy a korombeli lányok már túlságosan bátrak, nagydumásak, nem olyan kis ártaltlan teremtések, így nem vonzanak, kb. miint a fiúk olyanok a számomra, észre sem veszem őket. De sokszor látok ilyen 14-16 év körüli aranyos, kislányos, cuki, pici törékeny lányokat, akik mindig megmozgatják a fantáziámat. Most is van egy 14 éves csaj, aki nagyon tapad rám facebookon, már találkozni is akar velem meg minden, tök cuki és még szűz, bár már volt pasija. :)

2013. márc. 17. 15:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező azért nem talál a korosztályából nőt magának, mert annyira szerencsétlen, hogy nem áll szóba vele egy nő sem. Így aztán lehet a naivabb korosztályt hülyíteni, befűzni, ott még van esélye. Szánalom!
2013. márc. 17. 16:10
 12/16 Aladárkiss ***** válasza:
100%

Csak a gyengébbek kedvéért:

A pedofília alatt felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet. A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettő parafília között.[1]

2013. márc. 17. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Te efebofil!!
2013. márc. 17. 16:45
 14/16 Missi_Key ***** válasza:
33%

az normális h a szüzeket meg a törékenyeket szereted, de valószínű nem is fogsz 20on éves ilyent találni, mert ha egy 20onéves gyengének mutatja magát, a riválisok, főnökök, kollegák stb eltapossák és kihasználják....

am meg szerelemben nem a kor számít, a többiek meg hü**ék a pedofil azt jelenti ha éretlen, nemijelleg nélkülihez vonzódsz ami keményen a 0-8 korosztály. 14 től már nemileg érett, sokszor szellemileg is, én legalábbis hasonlóan gondolkodtam akkor is mint most 20onévesen.

2013. márc. 17. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

"az normális h a szüzeket meg a törékenyeket szereted, de valószínű nem is fogsz 20on éves ilyent találni, mert ha egy 20onéves gyengének mutatja magát, a riválisok, főnökök, kollegák stb eltapossák és kihasználják...."

Azért ebben van egy kis csúsztatás. Szűz és törékeny = gyenge? Tehát minden huszonéves szexelt már és hizlalja magát vadul, nehogy eltapossák?

Az ember, attól hogy dolgozik nem fordul ki önmagából, egy kedves, szelíd személyiség nem lesz hip-hop nagypofájú, törtető hogy megállhassa a helyét. Butaság ilyeneket kitalálni, hogy a 14-16 évesen ilyenek az emberek, 20 fölött már csak olyanok. Ha a kérdezőt meg netán már az is visszatartja, hogy egy huszonéves visszafogott lány szerez valami egészséges önbizalmat és fellépést, akkor tényleg érdemes evvel a dologgal pszichológushoz fordulnia.

2013. márc. 17. 17:05
 16/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=uRFO4v3LLVk

imádnivalóak :D azért nézek én is animét mert a valóságba kevés az ilyen csaj, am én a ducikra bukom meg a nőiesekre, csak legyen nagyon kedves aranyos az illető :)

2013. márc. 17. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!