Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajozos szövegek vannak?
Bókolásnak hívjuk inkább, mert olyan hogy csajozós szöveg tényleg nem létezik. Egy sablon dumával nem lehet becsajozni. De amiket a neten találtam, meg haverok mondtak:
Te, figyu! ha két életem lenne mindkettőt neked adnám!
Nincs egy huszasod? Megígértem anyámnak, hogy felhívom amint megtaláltam álmaim nőjét.
Óóó kiszedhetem a cukrot a szemedből? Jahogy az nem cukor, csak ilyen édesen nézel! / Cukor ment a szemedbe hogy ilyen édesen nézel?
Ma kifejezettem rossz napom volt. De az mindig felvidít, ha egy szép lányt látok mosolyogni. Mosolyognál nekem?
A haverommal fogadtunk, hogy lemerem-e szólítani az itteni legszebb lányt. Segítenél bebizonyítani, hogy igen?
Néztél már tükörbe? (-igen) Nem vagy még szerelmes magadba??
Megadod anyukád telefonszámát? Csak gratulálni szeretnék neki!
A rendőrök nem téged keresnek? (-nem) Akkor ki lopta a csillagokat a szemedbe?
Remélem értesz a mesterséges lélegeztetéshez, mert azt hiszem elállt tőled a lélegzetem!
Ne haragudj, tudnál adni egy térképet? Azt hiszem elvesztem a tekintetedben!
Szerintem nemsokára kopogtat nálatok a rendőrség, ugyanis Te elloptad a szívemet!
Nem lehetne téged is felíratni receptre a dokinál?
Csajozós szöveg? Minek. Csak ott kell lenni és felszedődik a csaj. :D
Milyen megtartós szövegek vannak? :D Az érdekelne engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!