Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajozos szövegek vannak?
a csajozós szövegekkel az a gond, hogy nem elég "betanulni" őket, arra is figyelned kell, hogy jól add elő. Szóval mondhatsz egy csajnak akármilyen csábító szöveget, ha össze vissza motyogsz közben, vagy elbénázol vmit akkor egyből ugrott az egész... ismerek egy fiút, aki a suli egyik legnépszerűbb figurája, ő olyan nagy arc, hogy az már fáj:D ezalatt azt értem, hogy a leggagyibb poént is úgy elő tudja adni, hogy halálra röhögöd magad rajta:D szóval ehhez kell egy bizonyos személyiség is:P
bocs hogy kicsit túlbonyolítottam:D 18/L
hát nekem például ezt mondták:
"szia cica van gazdád?"
szerintem szánalmas ilyen szöveggel nyomulni.:D
Szerintem ha bejössz neki, akkor mindeggy, hogy szólítod le - kivéve ha valami trágársággal, mert akkor elásod magadat a szemében.
A csajozós dumák nekem se jönnek be. Az tetszik, mikor a helyzettől függően szólít le. Engem pár napja úgy szólítottak le, hogy mögöttem ült a buszon egy srác, egy haverjával, én meg egyedül előttük, és egyszercsak előre szól nekem az egyik srác, hogy "szia. nem te vagy xy?""szia.de,én vagyok.""én meg xy.hova jársz suliba?"...és innentől már ment a beszélgetés magától.:)
Tudom eleinte nehéz elhinni, de tényleg mindegy mit mondasz.
Csak a kiálláson és az energiaszinteden múlik a siker.
Ha az jó akkor kérdezheted azt is, hogy: Szerinted Mickey egér szexi?
Szép vagy Gizi!
válasz: Nem vagyok Gizi!
De szép sem!
vagy ráordítassz hogy: DEJÓÓÓÓÓVAAAAGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!