Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen türelmes pasik?
Ó kérdezőcske.... Mindenki elkezdte valamikor. Ha mindig félsz, sosem kezded el? Ha neked szimpatikus a srác, akkor hajrá.
Emellett meg persze, ez még csak az ismerkedős fázisotok.... Persze hogy nem rögtön az ágyba dönt a pasi, először bizalmat akar ébreszteni benned. Jobb esetben szeret/kedvel is. Miért ne várna? Ne félj annyira. Majd idővel kiderül hogy, jók lesztek e egymáshoz. Ne erőltess semmit, de vágj bele ha szeretnél.
Köszönöm a válaszod.
Csak azért van bennem egy kétely, mert neki már több kapcsolata is volt. Ezt is elmondtam neki, hogy nem baj-e ez neki, hogy neki mekkora tapasztalat van hozzám képest, én én majd bénáskodom vele.
Átkarolta a derekamat, a szemembe nézett, és azt mondta hogy ez neki nem számít, nyugodjak meg, majd gyakoroljuk a lépéseket. Ja ő már 24 éves.
Ha te nem 16 alatti vagy, akkor nem baj...
Azt döntsd el, hogy kellene-e neked. De amit gondolj már át, nem kell neked semmit ígérned. Megismered és majd eldöntöd milyen őszinték a szándékai, akarsz-e vele valamit kezdeni. Ne tégy olyat amit nem akarsz, csak ő erőlteti, ez esetben pedig nem lesz gond.
Kedves Kérdező!
A kérdésedre a válasz: igen, léteznek! Az én első barátom is pont ilyen volt. Én is elmondtam neki azokat a félelmeimet, amiket te is említettél és az ő reakciója is hasonló volt, szóval aggodalomra semmi okod. Az is biztató jel, hogy már 6-szor találkoztatok és nem siettet semmit. Normál esetben ez így van rendjén. Jó, hogy már az elején őszintén el tudtad mondani a kételyeid, így ő sem csalódik. Találkozzatok, beszélgessetek minél többet, aztán majd szép lassan alakulnak a dolgok. Egyébként hány éves vagy? Én drukkolok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!