Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek ilyen türelmes pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen türelmes pasik?

Figyelt kérdés
1 hónapja randizgatunk, 6 alkalommal találkoztunk. Azt mondta nagyon tetszem neki, és nagyon szeretne velem kapcsolatot. De nekem még soha sem volt barátom, nem is csókolóztam. Én ezt megmondtam neki hogy emiatt félek. Azt mondta ő nem akar erőltetni semmit, bőven van időnk, ő türelmes lesz velem, majd szép lassan kialakulunk. És már attól is boldog ha csak elmegyek vele sétálni mert láthat engem.
2013. márc. 17. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ó kérdezőcske.... Mindenki elkezdte valamikor. Ha mindig félsz, sosem kezded el? Ha neked szimpatikus a srác, akkor hajrá.

Emellett meg persze, ez még csak az ismerkedős fázisotok.... Persze hogy nem rögtön az ágyba dönt a pasi, először bizalmat akar ébreszteni benned. Jobb esetben szeret/kedvel is. Miért ne várna? Ne félj annyira. Majd idővel kiderül hogy, jók lesztek e egymáshoz. Ne erőltess semmit, de vágj bele ha szeretnél.

2013. márc. 17. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Csak azért van bennem egy kétely, mert neki már több kapcsolata is volt. Ezt is elmondtam neki, hogy nem baj-e ez neki, hogy neki mekkora tapasztalat van hozzám képest, én én majd bénáskodom vele.

Átkarolta a derekamat, a szemembe nézett, és azt mondta hogy ez neki nem számít, nyugodjak meg, majd gyakoroljuk a lépéseket. Ja ő már 24 éves.

2013. márc. 17. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha te nem 16 alatti vagy, akkor nem baj...

Azt döntsd el, hogy kellene-e neked. De amit gondolj már át, nem kell neked semmit ígérned. Megismered és majd eldöntöd milyen őszinték a szándékai, akarsz-e vele valamit kezdeni. Ne tégy olyat amit nem akarsz, csak ő erőlteti, ez esetben pedig nem lesz gond.

2013. márc. 17. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A kérdésedre a válasz: igen, léteznek! Az én első barátom is pont ilyen volt. Én is elmondtam neki azokat a félelmeimet, amiket te is említettél és az ő reakciója is hasonló volt, szóval aggodalomra semmi okod. Az is biztató jel, hogy már 6-szor találkoztatok és nem siettet semmit. Normál esetben ez így van rendjén. Jó, hogy már az elején őszintén el tudtad mondani a kételyeid, így ő sem csalódik. Találkozzatok, beszélgessetek minél többet, aztán majd szép lassan alakulnak a dolgok. Egyébként hány éves vagy? Én drukkolok nektek :)

2013. márc. 17. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!