Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szájra puszit engedek neki, akkor ki fog belőlem ábrándulni?
Figyelt kérdés
Nem érzem magam késznek arra, hogy nyelves csókot adjon, ezért köszönéskor, búcsúzáskor csak 1-1 szájra puszi van.
Emiatt ki fog belőlem ábrándulni a fiú?
2013. márc. 16. 14:37
1/2 anonim válasza:
Ha szeret akkor nem, ha meg nemszert akkor igen.
2/2 anonim válasza:
Én kiábrándulnék. Felnőtt ember vagyok, felnőtt gondolkodással, hacsak nem egy tizenéves fruskával randiznék, akkor igenis furcsállanám, hogy nem engedi, hogy megcsókoljam. Hozzáteszem, lány vagyok. Ha 16 éves vagy, akkor azt mondom, jó. Ha húszon felül, akkor ha én lennék a pasi, biztos nem foglalkoznék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!