Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ezt nem értem. Sok fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem. Sok fiú hogyan tud találni normális, rendes és egyben szép lányt magának folyton?

Figyelt kérdés
Én már több éve keresem a párom, de még sosem találtam megfelelő lányt. VAgy nem jöttem be a lánynak külsőre vagy ő nem jött be nekem külsőre valami mindig volt. De olyat, aki vonzó és én is neki viszont még sosem sikerült találnom. Lehet mégis csak nagyon ronda vagyok, de én akkor sem tudok vonzódni mondjuk egy túlsúlyos lányhoz, hiába kedves stb. Ezt leszámítva már mindenféle külsejű lánnyal járnék, ha jellemre megfelelne és én is kellenék neki, de még így sem könnyebb úgy tapasztalom. Néha úgy érzem a lányok igényei túl magasak és valami tökély hapsira vágynak, máskor meg úgy érzem, hogy velem van a baj, túl rendes és félénk vagyok meg gátlásos.
2013. márc. 16. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
A rondák ne válogassanak, és ez mindkét nemre igaz!
2013. márc. 16. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:

van egy olyan érzésem h nem sokat próbálkoztál csajozni

ha igen akkor is megálltál a facebooknál...vagy tévedek?

2013. márc. 16. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ismered közelebbről mások barátnőit, tehát ránézésre és pár beszélgetés alapján nem jelentheted ki róluk, hogy normálisak, rendesek.
2013. márc. 16. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Pénz, hatalom, jó kinézet, Boss, Bentley...
2013. márc. 16. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
sokan megnyerték már az 5 ös lottót is.
2013. márc. 16. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!