Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az hogy így is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy így is tetszem neki ha nem vagyok kisminkelve?

Figyelt kérdés
Csak szempillaspirált szoktam használni, meg a bőrhibákra alapozót, de ennyi. Így ismert meg engem, és így is tetszem neki. De ma nem volt rajtam semmi smink, mégis azt mondta hogy "gyönyörű vagy". Nem is számít a smink?
2013. márc. 15. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szeret avgy nagyon ettszel neki akkor még szép hogy smink nélkül is szépnek tart. na meg valljuk be a spirál nem egy nagy smink szóval nem lehetett nagy külömbség.
2013. márc. 15. 16:34
 2/10 anonim válasza:
100%
aki szeret az mindig gyönyörűnek lát téged :)
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

talán mert van szíve, és igazán szeret téged..

becsüld meg.

4/10 anonim ***** válasza:
100%
A Természetesség a legjobb!
2013. márc. 15. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Aki alapból nem szép, azon a smink sem segít.

2. Szerintem nem is kell, hogy mindig sminkkel lásson. Elég gáz lenne, ha reggel egymás mellett ébredtek ő meg kiakad, hogy ki ez a banya...

2013. márc. 15. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Simán lehet.

Én nem tartom magam különösebben szépnek, de nem sminkelem magam, mert úgy érzem, hogy még rondább leszek tőle (meg kellemetlen érzés az arcbőrömnek).

Erre egyszer megkaptam valakitől, hogy milyen szépen tudok sminkelni :D Akkor sem volt rajtam semmi festék...

2013. márc. 15. 16:43
 7/10 anonim válasza:
becsüld meg őt!:)
2013. márc. 15. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
Nem akart megbantani!
2013. márc. 15. 17:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb, ha egy lány nincs kipolírozva mindenfélével, jobb a természetes arcbőr.

30/F

2013. márc. 15. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert szeret.

Ez a normális, amúgy, nem az, ha smink nélkül látva már húzogatja a száját.

2013. márc. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!