Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vonzónak találjátok a török férfiakat?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 00:42
31/41 anonim válasza:
ezekből nemhogy harcikutya nem lesz, de még pókkajának is gyengék. :D
33/41 anonim válasza:
kocc a fája nem eladó. azzal fogom vakarászni a zacsim alját ha elpasszoltam a bolhazsákokat.
34/41 anonim válasza:
ötlettolvaj. nekem kellett volna karónak, a Haciendámra.
35/41 Christian Death válasza:
Mi van tán a Szulejmánt nézted a TV-ben.
36/41 anonim válasza:
Inkább a németek vannak rácuppanva a török hapsikra
37/41 anonim válasza:
Itt Svajcban vannak jokepü pasik(törökök).Azegyikkel kb 7 eve randiztam.Haza se akart engedni,merthogy én vele maradok
.Alig vartam hogy letudjak lepni.Azon kivül sok törökkel vagyok beszélö viszonyban.Ja es a szexpartnerem is török.Valahogy vonzom öket.
38/41 anonim válasza:
Isten ments! Soha nem állnék össze semmiféle muzulmánnal!
Tartom magam annyira, hogy ne aláztassam meg magam egy ilyen "férfival".
39/41 anonim válasza:
Ismerek egy török pasit(németül és angolul is beszél,magyarul csak egy kicsikét sajnos). Nem valami helyes,de még is annyira vonzó,hogy hihetetlen. Egyébként minden nap edz,mérkőzésekre jár. Olyan önfegyelme van,olyan (alázatos) kisugárzása(és kerek feneke:P ),amitől meggyengül az ember térde. :D 16/L
40/41 TijuMK válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!