Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác vagyok, az átlagnál jobb pasi vagyok, van is csinos barátnőm perpill, de. Kb a legtöbb nő ismerősömre ráírkáltam már facebookon, hogy elhívjam őket randizni, és általában lekoptatnak. Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Jobban nézek ki az átlagnál, volt már nem egy csinos, szép barátnőm, de amikor egy ronda csajra ráírok kíváncsiságból, hogy mit reagál, és lekoptat, akkor csak nézek, hogy "mivan?" :D2013. márc. 14. 14:32
11/17 anonim válasza:
Talán mégse vagy jóképűbb az átlagnál,és ahogy látom,okosabb meg pláne nem.
13/17 anonim válasza:
Mert barátnőd van, te állat... Tudod a csúnya nőknek is van gerince veled ellentétben.
14/17 anonim válasza:
Ha van bnod miert csalod meg? Ahelyett h megbecsulned..
15/17 anonim válasza:
Te magadat tartod jóképűnek, vagy a haverjaid. Mert akkor lehet rossz nem a célközönséged.
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, hallod ez a fészbukos élet tényleg érdekes. Én rám szoktak csajok maguktól nyomulnii ott, akiket sohasem láttam ég a való életben, többéségük nem is ott él, ahol én, pedig szerintem nem vagyok nagy szám külsőre, erre fel végül mindig kiderül, hogy azért jelölt be meg írt rám a csaj, mert helyesnek tart. De, ha én kezdeényezek ott akármilyen csajnál, kb. a 90%-uk lekoptat vagy bunkózik velem. A maradék 10%uk meg ronda vagy átlagos külsőre.
17/17 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már ezt a Facebook szapulást.
F*szt játszátok az eszeteket?
100 nőből 110 szó nélkül leszopná Brad Pittet ha Facebookon felajánlkozna és rohadtul nem érdekelné, h Fb vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!