Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok?
Szóval megismertem egy lányt és tegnap találkoztunk először Debrecenben. Idegesek voltunk mindketten de ez szerintem mindenkinél így van. Most találkoztunk először élőben, de facebookon rengeteget beszéltünk. Az utolsó nap a randi előtt pedig mondta hogy milyen ideges meg hasonló. Aztán más nap találkoztunk és hát végülis még én voltam az idegesebb ő kevésbé. De végülis jól elbeszélgettünk köröbelül 3 órás volt. Aztán a végén elkísértem de a búcsúzásnál nem volt csók csak két puszi.. Nem tudom kellett volna-e vagy mit szólt volna hozzá. Aztán este már egyből írtam neki smst és hogy jól éreztem magam és remélem folytatjuk. Erre azt válaszolta hogy nagyon jól érezte magát és nincs ellenére a folytatás és mondta hogy milyen aranyos vagyok hogy haza kísértem. Szerintetek teperjek? Van esély a csodára? :D
F
Csodára? Itt az lenne a csoda, ha nem jönnétek össze! :P
Teljesen pozitív történet, így kell ezt csinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!