Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebookon való ismerkedés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon való ismerkedés, ti hogy vagytok ezzel? Van benne valami, hogy lehetséges a facebookon normális barátot/barátnőt találni, vagy baromság az egész?

Figyelt kérdés

2013. márc. 13. 23:09
1 2
 11/13 Emberek ***** válasza:
hát nem vagyok híve a face-n való ismerkedésnek, de a mostani barátnőmet onnan ismertem meg. tehát nem kizárt semmi sem :) egyébként meg bárkinek lehet szerencséje
2013. márc. 15. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy jól jön ki, de azért sok buktatóval terhelt. Egyrészt ha direkt párt keresel facebookon, azt sokan nem szeretik és ezzel csak egyet tudok érteni, én sem azért vagyok fent, hogy rámcuppanjon, aki arra jár éppen.

Másrészt pedig facebookon mindenkiről csak egy torzított képet látsz, ami nagyon megtévesztő. Hasonló a bajom vele, mint amikor valaki csak külföldi emberekkel szeret összejönni. Alapjában véve láthatod, hogy milyen, kommunikálni és tudsz vele, de az igazán fontos kis nüanszok rejtve maradnak azért, mert nem szemtől szembe, élőszóban beszéltek a beszédstílusotok minden apró árnyalatával és minden apró arcrezdülésetekkel.

Ja és persze vannak fake facebook-emberek is, meg a valódiakat is nehéz "ellenőrizni". Szóval személy szerint én is kultiválom a valódi embereket.

2013. márc. 21. 07:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy lehet teljesen ismeretlen emberekkel barátkozni, facebook-on. Ha valaki bejelöl, úgy, hogy semmi közös ismerős, akkor nem fogadom el, szóval nekem nem kell tartanom a "fake" emberektől. Fura, de facebook-on környékbeli emberekkel is ismerkedem, pl. olyan is volt gyakran, hogy sulis-társaimat ismertem meg facebook-on, kicsit ők is zárkozottak voltak, én meg nagyon. De jópáran bírták, hogy van valami érdekes a gondolkodásomban, művész alkat vagyok, és ezt facebook-on is nagyon kiélem. De attól még zavar, hogy élőben valamiért félek, pedig mások leállnának velem beszélgetni, de ritka amikor elég barátságos vagyok, néha undok is. Facebook-on érdekes perspektívából nézem az embereket, pl. találkozok egy barátnőmmel, élőben vidám kedves, aranyos, meg minden, facebook-on meg azt látom, hogy osztogatja a filózófikus, depis, sajnálkozó szövegeit, és tudom, hogy élőben is csak vetít. Sokszor élvezem a chat-eléseket és sok jó dolgot kitudok belőle hozni, mint egy oszkár-díjas színdarab szöveg, bár egy idő után mindig unalmassá válik facebook-on. De introvertált létemre hiszek abban, hogy itt is lehet, nagyon jó barátokat találni abból a szemszögből, hogy látod az olyanszerű megosztásait a másiknak, ami a lelkivilágát tárja fel, és a "magamfajták" szerintem itt tudnak igazán bensőséges kapcsolatot átélni. Volt egy barátnőm akivel fiatalabb-bolondabb korunkban folyton facebookoztunk, és elvoltunk kreatív képkészítések szorakozásával. Lehet ott barátkozni, kérdés, hogy kinek mi számít, pl. nekem valaki, sokszor nem a bátorságától/nagyszájától, hanem pl. érdekességétől, stílusától, precizitásától, eszétől válik szimpatikussá, ami facebook-on is eldönthető.
2013. ápr. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!