Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon való ismerkedés, ti hogy vagytok ezzel? Van benne valami, hogy lehetséges a facebookon normális barátot/barátnőt találni, vagy baromság az egész?
Előfordulhat, hogy jól jön ki, de azért sok buktatóval terhelt. Egyrészt ha direkt párt keresel facebookon, azt sokan nem szeretik és ezzel csak egyet tudok érteni, én sem azért vagyok fent, hogy rámcuppanjon, aki arra jár éppen.
Másrészt pedig facebookon mindenkiről csak egy torzított képet látsz, ami nagyon megtévesztő. Hasonló a bajom vele, mint amikor valaki csak külföldi emberekkel szeret összejönni. Alapjában véve láthatod, hogy milyen, kommunikálni és tudsz vele, de az igazán fontos kis nüanszok rejtve maradnak azért, mert nem szemtől szembe, élőszóban beszéltek a beszédstílusotok minden apró árnyalatával és minden apró arcrezdülésetekkel.
Ja és persze vannak fake facebook-emberek is, meg a valódiakat is nehéz "ellenőrizni". Szóval személy szerint én is kultiválom a valódi embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!