Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok, maximum hány cm-el kisebb fiúval járnátok?
Írjátok le azt is hogy milyen magasak vagytok :D
Tetszenek a magas lányok, csak sajnos én kicsi vagyok :D 170 cm
"...ha nem vagyok képes vonzódni hozzá mert zavar az alacsonysága, az ugyanolyan mint amikor egy pasi fujjog a túlsúlyos nőkre, ami érdekes módon elfogadott és mindenki jogosnak ítéli."
Párválasztási szokásaiddal nem akarok vitatkozni, mivel az a te dolgod, viszont a hasonlatodra mindenképp válaszolnék. A magasság 100% genetikából adódik, míg a testsúly jellemzően nem, azaz egy testesebb lány jó eséllyel azért olyan testalkatú, mert nem képes/akar ellenállni a kalóriadús ételeknek, azaz hozzáállásával is gondok vannak. Tudom milyen ez, nekem is oda kell figyelnem arra, hogy mit eszem, de meg tudom oldani.
Topicnyitónak: én is úgy látom, hogy a lányok a magasabb srácokat részesítik előnyben, vannak ismerőseim, akik kerek-perec meg is mondták, hogy alacsonyabb fiút nem akarnak. Mondjuk, az igazat megvallva, én nem örülnék, ha a párom magasabb lenne nálam (fiú vagyok), bár emiatt nem is küldeném el, mert részletkérdés, és nem ő tehet róla...
Nézd megértem amit írsz és igazad van. Amikor ki kell mondani ki az akit ideális társnak képelünk el akkor mi is kihúzzuk a túlsúlyos vagy deszka ill létra lányokat. De azt ismerd el hogy amikor valaki levesz a lábadról az, jobb esetben nem a külsejével történik.
Ha már több mint 6 zátonyra futott kapcsolat van mögötted és mindig a külső volt az ami meghódított gondolkozz el rajta mi lehet a gond :).
Bizony egy pasi is el tud kezdeni járni egy túlsúlyos nővel ha valamiért megszereti. Persze manapság mindenben sietni kell. A párválasztás is inkább impulzus vásárlás mint valódi vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!